FUAT ÇAPA NE YAPACAK?

FUAT ÇAPA NE YAPACAK?
  Oyunculara ödeme yapılmaması, takımın önemli isimlerinin hala kampa katılmaması ve verilen sözlerin tutulması Teknik Direktör Fuat Çapa’nın moralini bozdu. Deneyimli teknik adam Afyon kampı öncesi başkan Osman Taş ile...

 


 Oyunculara ödeme yapılmaması, takımın önemli isimlerinin hala kampa katılmaması ve verilen sözlerin tutulması Teknik Direktör Fuat çapa’nın moralini bozdu. Deneyimli teknik adam Afyon kampı öncesi başkan Osman Taş ile bir araya gelerek rahatsız olduğu konuları dile getirdi.


 


Eskişehirspor’da Teknik Direktör Fuat çapa’nın görevi bırakma noktasına geldiği perde arkasında iyice dillenmeye başladı. Geçtiğimiz sezon büyük fedakarlık yapan, yeri geldiğinde futbolculara cebinden ödeme dahi yapan Fuat çapa bu sezon başında verilen sözlerin tutulmamasından ötürü rahatsız olduğu gelen haberler arasında.


Afyon kampı önce başkan Osman Taş ile bir araya gelen çapa futbolculara ödeme yapılmaması, takımın önemli parçalarının hala kampa dahil edilememesi gibi konular nedeniyle görevi bırakma noktasına geldiği ve bu yönde başkan Taş’a da rahatsızlığını dile getirdiği öğrenildi.


Fuat çapa’nın görevi bırakması halinde birçok futbolcunun da ayrılma kararı alabileceği riski de kapıda bekliyor. Başkan Osman Taş ve Fuat çapa’nın bugün Afyon’da bir araya gelmesi bekleniyor.


 


Teşekkür Etti


Teknik Direktör Fuat çapa İlengiz Gürel’e teşekkür etti. Es-Es’in kamp masraflarını çeken Gürel ile ilgili açıklamada bulunan çapa “15 yıllık dostum İlengiz Gürel’in Eskişehirspor’a hediyesi olan Polonya ve Afyon kampları çok büyük destek. Böylesine bir süreçte bizleri kırmadığı için kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.