"ESKİŞEHİRSPOR'DA KALACAK GİBİ ÇALIŞIYORUM"

“ESKİŞEHİRSPOR’DA KALACAK GİBİ ÇALIŞIYORUM”
 Eskişehirspor’un başarılı futbolcusu Mehmet Özcan Gazeteniz İstikbal’e özel açıklamalarda bulundu. Eskişehirspor ile 2 yıl daha sözleşmesi olduğunu da hatırlatan Mehmet Özcan “Takımımla burada devam edecekmişim gibi...

 


Eskişehirspor’un başarılı futbolcusu Mehmet özcan Gazeteniz İstikbal’e özel açıklamalarda bulundu. Eskişehirspor ile 2 yıl daha sözleşmesi olduğunu da hatırlatan Mehmet özcan “Takımımla burada devam edecekmişim gibi çalışmaya devam ediyorum. Transfer olmazsam da sorun olmaz” ifadelerini kullandı.


 


“Ben futbola odaklandım”


Afyon kampında transfer görüşmeleri hakkında bilgi veren 20 yaşındaki oyuncu arkadaşımız Erkan Midilli’ye tüm olayları menajerinin yürüttüğünü ve kendisinin sadece futbola adapte olduğunu belirterek “Bildiğim kadarıyla kulüp arasında görüşmeler devam ediyor. Benim adıma da menajerim görüşmelere katılıyor. önümüzdeki günlerde netlik kazanır diye düşünüyorum. Kesinlik kazanınca da kamuoyu ile de zaten paylaşılır. Yurt dışından gelen tekliflerin olduğunu biliyorum ama bunların hepsi ile menajerim görüşüyor” dedi.


 


“Kulübümle 2 yıl daha kontratım var”


Şu takıma gitmek istiyorum’ dersem yalan olur diyen özcan “Benim kariyerime ve Eskişehirspor’a katkı sağlayacak bir transfer teklifi gelirse oturur karar veririz. Ben Eskişehirspor’un sözleşmeli futbolcusuyum. Kulübümle 2 yıl daha kontratım var. Takımımla burada devam edecekmişim gibi çalışmaya devam ediyorum. Transfer olmazsam da sorun olmaz. Bu sezon çok daha iyi bir Mehmet özcan izletmek istiyorum” ifadelerini kullandı.


 


“Bu seneki Eskişehirspor daha iyi olacak”


Polonya kampının kendileri adına çok verimli geçtiğine de vurgu yapan Mehmet özcan “Afyon kampının da böyle geçeceğini düşünüyorum. Hazırlık maçları oynayacağız. Taktik ağırlıklı bir kamp olacak. Bu sene lig çok daha zorlu geçecek. Ama bu sene ki Eskişehirspor’da çok daha iyi olacak. Artık birbirimizi çok iyi tanıyan bir takımız.  Hedefimiz alabildiğimiz en iyi skorları almak olacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.