CEZALARI ENGELLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

CEZALARI ENGELLEME  ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
 Eskişehirspor yönetimi FIFA dosyalarından gelebilecek cezaları engelleme adına görüşmeler yapmaya devam ediyor. Kulach dosyasını görüşmeler yaparak yapılandıran başkan Osman Taş ve ekibi bu yapılandırmanın da yüzde 30’luk...

 


Eskişehirspor yönetimi FIFA dosyalarından gelebilecek cezaları engelleme adına görüşmeler yapmaya devam ediyor. Kulach dosyasını görüşmeler yaparak yapılandıran başkan Osman Taş ve ekibi bu yapılandırmanın da yüzde 30’luk bölümünü ödediği belirtildi.


 


Kulach Eskişehirspor’dan alacaklarını alamadığı gerekçesi ise FIFA’ya başvurmuştu. Siyah Kırmızılılar 2016 yılında Shakhtar Donetsk takımından kiraladığı ve sadece 6 maçta oynattığı Vladyslav Kulach’dan gelebilecek cezayı engellediği öğrenildi. Kulach dosyasını görüşmeler yaparak yapılandıran Osman Taş ve ekibi bu yapılandırmanın da yüzde 30’luk bölümünü ödediği belirtildi. Kalan ödemelerinde yapılandırma takvimine göre ödenecek ve bu dosya kısa süre içerisinde tarihe karışacak.


26 yaşındaki oyuncunun 2019-2020 sezonunu Macaristan’ın Budapeşte Honved takımında kiralık olarak geçireceği öğrenildi. Vladyslav Kulach halen Shakhtar Donetsk kulübünün sözleşmeli oyuncusu durumunda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.