ES-ES GÖZE HOŞGELDİ(1-1)

ES-ES GÖZE HOŞGELDİ(1-1)
: Eskişehirspor Afyon’da ki ilk özel maçında Süper Lig ekibi Göztepe ile yenişemedi. İlk yarıyı 1-0 geride tamamlayan Kırmızı Şimşekler 55’te Mehmet Feyzi’nin penaltı golüyle skora denge getirdi. Teknik Direktör Fuat...

: Eskişehirspor Afyon’da ki ilk özel maçında Süper Lig ekibi Göztepe ile yenişemedi. İlk yarıyı 1-0 geride tamamlayan Kırmızı Şimşekler 55’te Mehmet Feyzi’nin penaltı golüyle skora denge getirdi. Teknik Direktör Fuat çapa 23 oyuncusuna maçta şans tanırken, mücadele anlamında sınıfı geçen Eskişehirspor sahadan 1-1’lik skorla ayrıldı.


 


Gençlerle Oynadık


Afyon Kocatepe stadında oynanan müsabakaya teknik direktör Fuat çapa yine gençlerden kurulu bir 11 ile çıktı.


Kalede yine Ekrem’e şans tanıyan çapa savunmanın sağında Bedirhan, solunda Cemali, göbeğinde ise Erdal ve Furkan Balaban’a şans tanıdı. Orta sahayı Furgan Polat ve Mehmet özcan’a emanet eden çapa önlerinde Talha’yı oynattı. Sağda Alperen, solda Mete Kaan Demir ile başlayan Eskişehirspor’da forvette ise genç Metehan ile gol aradı.


 


Erken Gol Yedik


Maça iyi başlayan Göztepe 7.dakikada geçtiğimiz günlerde alt yapısından profesyonel yaptığı Ege özkayımoğlu ile öne geçti. Süper Lig ekibinde 15’te Samed Ali’nin ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top direkten döndü. 30’da sakatlanan Bedirhan yerini Mehmet Feyzi’ye bıraktı.


 


23 Oyuncu Şans Buldu


Bu dakikadan sonra oyuna dengeyi getiren Kırmızı Şimşekler rakibi karşısında direnç gösterse de pozisyon üretmekte zorlandı ve ilk yarı Göztepe’nin 1-0’lık üstünlüğü ile geçildi.  


Bu yarıda her iki takımda oyuncu değişikliklerine giderken Eskişehirspor’da Jesse, Buğra çağlayan, İbrahim Halil öner, Onur Balaban, Hasan Ulaş Uğur, Onur Bayramoğlu, Ferhat Kiraz, Emir Omurtag ve Tolga Yakut şans bulan isimler oldu.


 


Mücadeleci Kimliğimiz Vitrine çıktı


55’te kazanılan penaltı da Mehmet Feyzi Yıldırım Eskişehirspor adına skora denge getirdi.


İkinci yarıda oyuna dahil olan Kamal Issah ağrı hissedince 69’da yerini Onur Bayramoğlu’na bıraktı. Oyuncu değişiklikleri maçta ritim ve temponun düşmesine neden olsa da Eskişehirspor’un mücadeleci kimliği sahneye çıktı. Kalan dakikalar da başka gol getirmeyince mücadele 1-1 sona erdi.


 


KADRO


Hakemler: özgüç Türkalp, Süha Adıyaman, Gökhan Coşar, Adem Sarıtaş


Göztepe : Göktuğ Bakırbaş, Yusuf Talun, Veli çetin, Cristiano Tarouco, Berkan Emir, Alpaslan öztürk, Andre Poko, Batuhan Kırdaroğlu, Deniz Kadah, Samed Ali Kaya, Ege özkayımlıoğlu


Eskişehirspor : Ekrem Kılıçarslan, Bedirhan Altunbaş, (M. Feyzi Yıldırım) Furkan Balaban,(B. Tolga Dabanlı) Erdal Akdari, (Emir Omurtak) Cemali Sertel, (Ferhat Kiraz) Mehmet özcan, (Kamal Issah), (Onur Bayramoğlu) Furgan Polat, (Hasan Ulaş) ,(Tolga Yakut) Talha Erdoğan, (Onur Balaban) Alperen Kocabaş, (Jesse Sekidika) M. Kaan Demir, (Buğra çağlayan) Metehan Altunbaş (İbrahim Halil öner)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.