SAĞLIKSPOR'LU MİNİKLER ÇALIŞIYOR

SAĞLIKSPOR’LU MİNİKLER ÇALIŞIYOR
  Alt yapıya büyük önem veren kulüplerden biri olan Sağlıkspor’da yaz okulu çalışmaları sürüyor.  Minik sporcular hafta sonu da yoğun tempoda antrenman yaptı.  Sağlıkspor Yaz Futbol Okulunda sporcular eğitimlerine ara...

 


 Alt yapıya büyük önem veren kulüplerden biri olan Sağlıkspor’da yaz okulu çalışmaları sürüyor.  Minik sporcular hafta sonu da yoğun tempoda antrenman yaptı. 


 


Sağlıkspor Yaz Futbol Okulunda sporcular eğitimlerine ara vermiyorlar. Kulübün futbolcu ordusu hafta sonu idmanlarını aksatmadan gerçekleştiriyor.  Antrenmanlar Vadişehir Esspor Tesislerinde gerçekleşiyor. Eğitimlere belirli yaş gruplarında çok sayıda sporcu katılıyor. Futbolcu adaylarının yüzleri gülerken, idmanlar keyifli geçiyor. Farklı gruplar halinde yapılan idmanlarda antrenörler Ekrem Sarıkaya, İlhan Güderler, Savaş Hancı ve Melih çiçek öğrencilerinin gelişimlerini yakından takip ediyor. çalışmalarda futbolcular kendi aralarında yaptıkları maçlarda müthiş performans sergiliyor. Yaz kış planlanan eğitimlerde yetenekli olarak belirlenen sporcular altyapıya dahil edileceği belirtildi. Antrenör Ekrem Sarıkaya, “çok sayıda grupta sporcularımız eğitim görüyorlar. Hepsi de birer yetenek. Yapılan çalışmalarda istediklerimizi yapıyorlar. İyi birer sporcu olma yolunda ilerliyorlar” dedi. Sporcuları velileri de yalnız bırakmazken, başarılı görülen sporcular elit gruba alınarak alt yapı bünyesinde değerlendirilecekler. öte yandan idmanların ardından sporcular karpuz yiyerek hem serinliyorlar, hem de yorgunluk atıyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.