"TATMİN EDİCİ OYNADIK"

“TATMİN EDİCİ OYNADIK”
“SADECE İLK 20 DAKİKA”Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Göztepe maçı sonrasında açıklamalarda bulundu Çapa “Karşımızda bir Süper Lig ekibinin olması oyuncularımızın maça tedirgin başlamasına neden oldu....

“SADECE İLK 20 DAKİKA”


Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat çapa, Göztepe maçı sonrasında açıklamalarda bulundu çapa “Karşımızda bir Süper Lig ekibinin olması oyuncularımızın maça tedirgin başlamasına neden oldu. Bu sebepten ilk 20 dakika istediğimiz oyunu oynayamadık. Diğer bölümlerde ise gayet iyi oynadık. Karşılaşmasının ilk yarısında rakip kaleye çok fazla gidemedik” dedi.


“OYUNCULARA İHTİYACIMIZ VAR”


3 oyuncuya da ihtiyaçları olduğunu belirten Fuat hoca “çünkü topu ileri bölgeye taşıyacak oyuncumuz yoktu. Sissoko, Emre Güral, Milinkoviç, Jesse gibi oyuncuların kalmasını en çok bu sebeplerden istiyoruz…Topu öne taşıyıp, birebirde fark yaratacak oyunculara ihtiyacımız var. Genel olarak istek ve arzudan memnunum. Gayet tatmin edici bir oyun sergiledik. İnşallah bu performansı lige yansıtırız. Biz birebir görüşmeler ve kendi çabalarımızla buraya kadar getirdik” dedi.


“EMEKLERİ LİGE TAŞIYAMAZSAK KöTü OLUR”


 Fuat çapa “Dostlarımız ve ikili ilişkilerimiz sayesinde Polonya kampına gittik, buraya geldik. Bu emekleri lige taşıyamazsak kötü olur, üzülürüz. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Benim, teknik ekibin, sağlıkçıların ve futbolcuların artık çok fazla yapacak bir şeyi kalmadı. Yapılması gerekenler var ve bunların yapılması gerekiyor. Başkan bana istediği zaman ulaşabilir. Hazırladığımız rapor bizden halen istenmiş değil” dedi.


“KENDİLERİNİ GöSTERECEKLER”


Oyuncular içinde konuşan çapa “Bedirhan Göztepe maçında bir ağrı hissettiğini bize iletti, biz de riske etmek istemedik. Kamal Issah bu sezon ilk kez oynadı. 4-5 antrenman sonrasında oyuna dahil oldu. Kamal’da da risk almak istemedik ve oyundan çıkarttık. Hasan Ulaş konusunda çok fazla germenin bir anlamı yok. Kampa katıldı. ön plana çıkabilmek adına daha fazla özveri göstermeye çalışıyor. Rakibin avantajına dönüşen bir durum vardı biz de oyundan aldık. Diğer hazırlık maçlarında daha fazla şans veririz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.