"2.5 MİLYON ÖDEME YAPMIŞIZ"

“2.5 MİLYON ÖDEME YAPMIŞIZ”
 Dünkü toplantı da konuşan Eskişehirspor Basın Sözcüsü Mustafa Topkaya “Bugüne kadar 2.5 milyon ödeme yapmışız” dedi.NE KADAR ÖDEME YAPILDI“Bugüne kadar Sissoko’ya 35 bin Euro para ödedik. Oyuncunun bizden halen 88,5...






 Dünkü toplantı da konuşan Eskişehirspor Basın Sözcüsü Mustafa Topkaya “Bugüne kadar 2.5 milyon ödeme yapmışız” dedi.


NE KADAR öDEME YAPILDI


“Bugüne kadar Sissoko’ya 35 bin Euro para ödedik. Oyuncunun bizden halen 88,5 Avro borcumuz var. Minlikovic’e 20 bin Avro ödemek yaptık. Oyuncuya halen 60 bin Avro borcumuz var. Jesse’ye 20 bin Avro ödeme yaptık. Biz yönetime geldikten sonra mevcut kadromuzda bulunan oyunculara toplamda 550 bin lira eşit bir şekilde ödeme yapıldı. Personellere birer maaş dağıtıldı. 330 bin lirada kulübün mutfak, bakım, yakıt giderleri gibi ödemeler yapıldı.7979 kampanyasından 20 bin TL ödeme alındı. Kanlıkavak’ta ki altyapı tesislerinden 43 bin 900 TL para geldi. Formamıza isminizi yazıyoruz projesinden 40 bin TL para geldi. Altyapı seçmelerinden 36 bin 980 lira para kazanılmış. Kumbara kampanyasından 52 bin 407 lira geldi. 26 saatte 26 bin forma kampanyasına katılıp isim yazdıran ancak daha sonra vazgeçenler var. Yanlış anlaşılmalar var diyenler var. Ulaşamadıklarımız var. çalışmalar devam ediyor. Sonuçlanınca açıklayacağız.


“TRANSFER YASAĞINI KALDIRMAK MüMKüN GöZüKMüYOR”


“Transfer yasağını kaldırmak mümkün gözükmüyor. Kulüp lisansı konusunda yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Alacaklılardan anlayış bekliyoruz.Başkanımızın kongre kullanmış olduğu bir cümle konusunda çok eleştiri alıyoruz. “Biz dilenci değiliz” söylemi gerçekleştireceğimiz projeler ile kulübümüze para kazandıracağız anlamında söylenmiştir. 60 günlük bir yönetimiz. Bu projeleri yavaş yavaş hayata geçirebiliyoruz. Forma ve kumbara kampanyalarından gelecek sıcak paraları FIFA dosyalarında kullanmak amacı ile düzenledik. Amacımız Eskişehirspor’a hizmet etmek. Kulübün diğer borçlarını temizlemek adına ciddi çalımalar yapıyoruz. Bugüne kadar 2.5 milyon ödeme yapmışız. 90 milyon futbol aile borcumuz var. Bu borçları ödememiz lazım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.