ES-ES'DE ÇİFTE BAYRAM HAZIRLIĞI

ES-ES’DE ÇİFTE BAYRAM HAZIRLIĞI
 ÖNCE BAYRAMLAŞMAŞimşekler Pazartesi akşamı oynayacağı Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tesislerde sürdürüyor. Es-Es rakibini yenerek taraftarına çifte bayram yaşatmak istiyor.Bayramda 2 gün izin yapan ve önceki akşam...

 


öNCE BAYRAMLAŞMA


Şimşekler Pazartesi akşamı oynayacağı Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tesislerde sürdürüyor. Es-Es rakibini yenerek taraftarına çifte bayram yaşatmak istiyor.


Bayramda 2 gün izin yapan ve önceki akşam çalışmalara yeniden başlayan Kırmızı Şimşeklerde teknik heyet ve oyuncular önce saha içinde bayramlaştı, ardından da haftanın ilk çalışmasını yaptı.


DüN DE İKİ ANTRENMAN


Şimşekler Pazartesi akşamı oynayacağı Keçiörengücü maçı için dün de sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı antrenman yaptı. teknik direktör  Fuat çapa gözetiminde sabah kuvevet çalışması yapan oyuncular öğleden sonra da  Koordinasyon çalışması, 5'e2 top kapma, pas çalışması ile devam eden antrenman, şut çalışması yaptı.


TEK HEDEF çİFTE BAYRAM


Hazırlıklarını sürdüren oyuncuların kurban bayramının ardından Pazartesi akşamı Keçiören’i yenerek taraftarına çifte bayram yaşatmayı hedefliyor. Zorlu maçta taraftarından da destek bekleyen Es-Es’li oyuncular sezona galibiyet ile başlamak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.