HENTBOLDA MİLLİLER ESKİŞEHİR'DE OYNAYACAK

HENTBOLDA MİLLİLER ESKİŞEHİR’DE OYNAYACAK
A Milli Kadın Hentbol Takımımız 2020 Bayanlar Avrupa Şampiyonası ilk Eleme Grubu ikinci maçını Eskişehir’de oynayacak. Rakip kadın hentbolünün güçlü temsilcilerinden Hırvatistan. Zorlu mücadele 29 Eylül 2019 tarihinde Porsuk...

A Milli Kadın Hentbol Takımımız 2020 Bayanlar Avrupa Şampiyonası ilk Eleme Grubu ikinci maçını Eskişehir’de oynayacak. Rakip kadın hentbolünün güçlü temsilcilerinden Hırvatistan. Zorlu mücadele 29 Eylül 2019 tarihinde Porsuk Spor Salonunda oynanacak.


 


Milli takımlara yapmış olduğunu ev sahipliği ile her zaman adından övgü ile bahsettiren Eskişehir halkının bu sınavdan da başarılı çıkacağına kesin gözüyle bakılıyor. Milli maçların olmazsa olmazlardan Bando EsEs’in de bu mücadele tribündeki yerini alması bekleniyor.


Resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından açıklanması bekleniyor. Ayrıca A Milli Kadın Hentbol kadrosunda Antalya Muratpaşa SK forması giyen Eskişehirli genç hentbolcülerin de yer alabileceği öğrenildi.


2020 Bayanlar Avrupa Şampiyonası ilk Eleme Grubunda millilerimizin rakipleri Fransa ve Hırvatistan ve İzlanda. İlk maç 25 Eylül'de Fransa ile deplasmanda. A milliler 26- 30 Ağustos tarihlerinde Ankara THF Spor Kompleksinde gerçekleştireceği antrenmanlarla bu iki maçın hazırlıklarına başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.