"LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ" HEDEF GALİBİYETLE BAŞLAMAK

“LİGE İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ”  HEDEF GALİBİYETLE BAŞLAMAK
 2019-2020 sezonuna yarın evinde oynayacağı Keçiörengücü maçı ile başlayacak olan Eskişehirspor’da teknik direktör Fuat Çapa lige galibiyet ile başlamak istediklerini belirtti.“İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK”İyi bir...

 


2019-2020 sezonuna yarın evinde oynayacağı Keçiörengücü maçı ile başlayacak olan Eskişehirspor’da teknik direktör Fuat çapa lige galibiyet ile başlamak istediklerini belirtti.


“İYİ BİR KAMP DöNEMİ GEçİRDİK”


İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Eskişehirspor teknik direktörü Fuat  çapa “Polonya ve Afyon olmak üzere iki ayrı kamp yaptık. Her iki kampta bizim açımızdan çok iyi geçti. Eksik oyuncularımız vardı, ama yine de kampa katılan oyuncularımızdan iyi verim aldığımız söyleyebilirim” dedi.  


“İLK MAçLAR ZOR OLUR”


Ligde ilk maçların her zaman zor olduğunu da belirten çapa “her zaman yeni sezonun ilk maçları zorlu olur. Nitekim hem süper lig, hem de 1.ligde açılış maçlarında sürpriz sonuçlar ortaya çıktı. Bizim rakibimiz de ligin yeni ekibi. Koşan ve mücadele eden bir takım ile karşılaşacağız. Ama tek düşüncemiz rakibimizi yenerek lige iyi başlamak” dedi.


“EN BüYüK GüCüMüZ TARAFTARIMIZ”


Eskişehirspor taraftarının her zaman büyük güç olduğunu da söyleyen Fuat hoca “Taraftar her zaman her yerde yanımızda. Bu sezon onlara yine büyük iş düşecek. En büyük gücümüz olan taraftarımızın da desteği ile başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz” dedi.   


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.