ÖZTÜRK'ÜN ES-ES SEVGİSİ

ÖZTÜRK’ÜN ES-ES SEVGİSİ
 MİLLİYET’E KONUŞTUEs-Es yönetiminde yer alan ünlü oyuncu Engin Öztürk, Milliyet’e verdiği röportajda özetle şu ifadeleri kullandı “Benim çocukluk hayalimdi yönetimin içinde olmak. Hatta başkan olmak. Başkan olmaktan...

 


MİLLİYET’E KONUŞTU


Es-Es yönetiminde yer alan ünlü oyuncu Engin öztürk, Milliyet’e verdiği röportajda özetle şu ifadeleri kullandı “Benim çocukluk hayalimdi yönetimin içinde olmak. Hatta başkan olmak. Başkan olmaktan kastım da statü anlamında değil, sadece o kulübün hak ettiği yerde olması için elimden geleni yapmak adına.  Zor zamanlar yaşanmasaydı bugün burada olmazdım da diyemem. Zamanı geldi ve oldu”


“BAŞKA TAKIM SEVEMEM”


“Düşünün daha dört yaşındayken babamın omuzlarında girdim o tribüne. O günden sonra başka bir takımı da sevemedim. Başka takımı da tutuyor musun diye soranlar olduğunda “Bir tane annen, baban var değil mi? Bu da öyle” diyorum… Yemin ediyorum ki şurada şampiyon olsun, burada kupalar alsın değil hayalim. Onunla büyüdüm, ailem gibi nasıl bazı insanlar yanımızda olur…”


“BİR PARçAM GİBİ”


“Kulübümü hep yanımda olan bir parçam gibi algıladım. Şampiyon olursa daha fazla sevmeyeceğim Eskişehirspor’u. Ama gün gelir de şu an içinde olduğumuz durumdan çıkar, bir futbol fabrikası haline gelirsek, bizim yetiştirdiğimiz çocuklar dünyada başarılı hale gelirse benim en büyük gurur kaynağım o olur. Es-Es alt yapısından çıkmış futbolcuların dünyadaki başarıları en büyük hayalim”


“ES-ES TARAFTARINDIR”


“Eskişehirspor’un en önemli özelliği, taraftarının olmasıdır. Her zaman söylerim, Eskişehirspor, taraftarındır… Yönetim sadece angarya işleri yapar, ben de dahil…  Zor durumdayız bizi de iyi duruma getirecek olan yine en büyük etken taraftarımız. Onlardan alınacak destek… Şu an 1. ligdeyiz, gelir o kadar azalıyor ki başka bir yere tutunmak zorundayız”


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.