"SAHA SIKINTISI ORTADAN KALKACAK"

“SAHA SIKINTISI ORTADAN KALKACAK”
 EASKF Başkanı Sadri Atam geçtiğimiz ay amatörlere saha müjdesi vermişti. Beklenen oldu ve Abdurrahman Temel sahası Spor Bakanlığı’nın sistemine girdi. Yaklaşık 1 ay sonra ihaleye çıkacak bu sahanın Kasım ya da en geç Aralık...

 


EASKF Başkanı Sadri Atam geçtiğimiz ay amatörlere saha müjdesi vermişti. Beklenen oldu ve Abdurrahman Temel sahası Spor Bakanlığı’nın sistemine girdi. Yaklaşık 1 ay sonra ihaleye çıkacak bu sahanın Kasım ya da en geç Aralık ayında hazır hale gelmesi bekleniyor.


Saha konusunda büyük çalışma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu’ya bir kez daha teşekkür eden Atam “önümüzde ay Abdurrahman Temel Sahası’nın yenileme çalışmaları başlayacak. Muttalip’te ki 1 Nolu çim saha 10 güne kadar hazır hale gelecek. 2 Nolu çim sahanın ise sentetiğe çevrilmesi adına önümüze ki günlerde sisteme girerek ihaleye açılmasını bekliyoruz. Bu sahanın da Yılbaşına kadar hazır hale gelmesi en büyük arzumuz” dedi.


 


Hararetli Sohbet


Eskişehirspor-Keçiörengücüspor karşılaşması öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ile EASKF Başkanı Sadri Atam’ın hararetli sohbeti objektiflerimize yansıdı.


Yaklaşık 15 dakika ayaküstü de olsa fikir alış verişinde bulunan ikilinin konusu tabi ki ilimizde ki futbol sahalarının yetersizliğiydi.


EASKF başkanı Sadri Atam geçtiğimiz ay Abdurrahman Temel Sahasının yenileneceği, Muttalıp 1 Nolu çim sahanın kullanıma açılacağı ve Muttalıp’ta ki 2 Nolu çim sahanın ise sentetiğe çevrileceği müjdesini vermişti.


 


15 Eylül Son


Bu konuda büyük çalışma ve gayretlerde bulunan Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu’ya da teşekkür eden Atam Abdurrahman Temel sahasının Bakanlık sistemine girdiğini söyledi.


2020 yılında 3 yeni saha kazanacaklarını ifade eden Atam “15 Eylül’e kadar Abdurrahman Temel sahasından faydalanabileceğiz. çünkü yaklaşık 1 ay içinde bu saha ihaleye çıkıyor. Ekim ayında çalışmalar başlarsa Kasım sonu Aralık başı gibi bu sahanın hazır hale gelmesini bekliyoruz. İlimiz futbolu için çok önemli bir kazanım olacak. Abdurrahman Temel sahası zemini soyunma odalarıyla birlikte yenilecek. Buraya bir kafeterya kazandırılacak” dedi.   


 


çim Saha Eylül


Ayında Hazır…


Muttalip sahaları içinde konuşan Atam “1 Nolu saha çim olarak kalacak. Burada Eylül ayının başında başlayacak U12 maçlarını oynatacağız. Bu sahaya konteynırdan soyunma odaları hazırlanacak. 2 Nolu çim sahanın ise önümüzdeki günlerde bakanlığın sistemine girmesini bekliyoruz. Bu sahanın da 1 ay içinde ihaleye çıkartılarak yılbaşında hazır hale gelmesini arzu ediyoruz. 2020 yılında 3 adet yeni sahamız olacak ve buda maçlarla birlikte, kulüplerin antrenman yükünü çekmeye büyük katkı sağlayacak.  Bu konuda büyük mücadele veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu’ya çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.