TAŞ KAYNAK ARAYIŞINDA

TAŞ KAYNAK ARAYIŞINDA
 İSTANBUL’DA PARA ARIYORBaşkanlığa yeniden dönen Osman Taş İstanbul’da kaynak arayışını sürdürüyor.18 gün aradan sonra önceki gün yaptığı basın toplantısı ile birlikte göreve devam kararı alan Osman Taş “Yurt...

 


İSTANBUL’DA PARA ARIYOR


Başkanlığa yeniden dönen Osman Taş İstanbul’da kaynak arayışını sürdürüyor.


18 gün aradan sonra önceki gün yaptığı basın toplantısı ile birlikte göreve devam kararı alan Osman Taş “Yurt dışından getireceğim iş insanlarından oluşan güzel bir kadro kurarak Eskişehirspor'a sponsorluk anlaşmaları bulacağız. Bu insanlar yönetime girerek değil, dışarıdan bize destek verecekler” demişti. Toplantının ardından İstanbul’a giden ve bazı görüşmeler yapan Taş’ın acil ödemeler için nakit para aradığı öğrenildi.


MEHMET öZCAN DA GüNDEMDE


Transferde adı gündemden düşmeyen Mehmet özcan için de başkan Taş’ın bazı menajer ve avukatlar ile görüşme yapacağı da konuşuluyor.   Taş, Mehmet için basın toplantısında “Mehmet özcan ismi o kadar çok konuşuldu ki çocuk sahaya tam performansını veremedi. Aklı transferde. Oynayacağı futbola yoğunlaşamıyor” demişti. öte yandan Mehmet özcan ismi dün yine Beşiktaş ile gündeme geldi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.