"KULÜPTE KARAR VERECEK MEKANİZMA YOK"

“KULÜPTE KARAR VERECEK MEKANİZMA YOK”
Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Başkan Osman taş ve yönetimle görüştüklerini belirterek “Futbolculara verilen sözler var. Kadro olarak sayımızın azalması lazım… Yönetime rapor verdik. Karar mekanizması yok. Ültimatom...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat çapa, Başkan Osman taş ve yönetimle görüştüklerini belirterek “Futbolculara verilen sözler var. Kadro olarak sayımızın azalması lazım… Yönetime rapor verdik. Karar mekanizması yok. ültimatom koyduk. Yarına (bugün) kadar verilen sözlerin tutulmasını bekliyoruz. Yarına kadar verilen sözler yerine gelecek, verilmediği takdirde de herkes şapkasını önüne koyacak. Bundan sonraki süreçte Eskişehirspor’un kurtuluşu ne olacak. Bunlar uygulanacaksa sonuna kadar varız, kaçan değil mücadele eden taraftayız” dedi.


 


SAYI OLARAK FAZLAYIZ


Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat çapa, tesislerde bası toplantısı düzenledi. çapa gündeme dair açıklamalarda bulundu. çapa’nın açıklamaları şöyle “Polonya ve Afyon kamplarını geçirdik. Kamplarda sayı olarak fazlaydık. Sissoko, Marko Milinkoviç ve Emre Güral gibi oyuncularımız daha az çalışma yaptı. Lige -6 puanla başladık. Ligin ilk haftası sürprizlerle doluydu”


 


KAçANLAR GOL OLSA…


“Keçiören’in geçen sezon 2. Lig’de oynaması nedeniyle galip geleceğimiz gözüyle bakıldı. Bu ligin özelliği bu maçlarda favori yok. İbrahim Halil’in topu gol olsaydı, Marko’nun kafası gol olsaydı veya penaltı verilseydi bugün farklı şeyler konuşacaktık. Mevlüt’ün çıkarttığı yüzde 100 gol var. Bu da bir gerçek”


 


31 AĞUSTOS’U çABUK UNUTTUK


“Sıkıntılı süreç yaşıyoruz. Günlük yaşıyoruz. Ligde hangi takıma bakarsak bakalım Altınordu dışında bütçesi en düşük biziz. Bunun adımları 31 Ağustos gecesi atıldı. Ben de buraya değişik hayallerle geldim. Hayal ettiğimiz şeyleri yaşayamıyoruz. Bizim çocukları piyasaya çıkartmış olmasaydık bugün burada oturamayacaktık. O geceyi çok çabuk unuttuk”


 


KARAR ALINAMIYOR


“Biz yaşadığımız her şeyi size söyleyemiyoruz. Siz gazeteciler de bazı bildiklerinizi  yazmıyorsunuz. Neden, camia daha da zarar görmesin diye. Burada bir emek var arkadaşlar bunu unutmayın. çapa, “Yönetim içindeki belirsizliği size anlatmama gerek yok. Geçtiğimiz sezon 33 futbolcu ile çalıştığımı bunun sayı olarak çok fazla olduğunu söylemiştim. Yine aynı şeylerle başladık. Yönetime rapor veriyorum karar alacak mekanizma yok...”


 


üLTİMATOM KOYDUK


“Bu sabah yapmış olduğumuz toplantıda kendilerine açıkça net olarak ültimatom koyduk. Yarına kadar verilen sözler yerine gelecek.  Vermediği takdirde herkes şapkasını önüne koyacak. Ona göre gerekeni kendi adına yapmak zorunda. Bu süreci bu şekilde götüremeyiz. Niye bu kadar bekliyor diyorsunuzdur. İnan geçtiğimiz sezon bu kulüpten bir lira para almayı bu kulübe yardım etmişimdir. İnsanlar bir şeyler söylerken popilist olmaya gerek yok"


 


MüCADELE EDEN TARAFTAYIZ


“Maddi olarak tatmin olamıyoruz sahada da tatmin etmiyorlarsa ve bazı kararları alamıyorlarsa yarın hepsini oturup göreceğiz. Futbolculara ve bizlere verilen sözler yerine gelecek mi? Bundan sonraki süreçte Eskişehirspor’un kurtuluşu ne olacak? Bunlar uygulanacaksa sonuna kadar varız. Mücadele eden taraftayız. Bunlar olmayacaksa burada durmanın ne anlamı var. Bu taraftar neden cefa çekiyor. Daha ne yapsınlar. Bu aşamada bunları konuşmamız gerekiyordu yoksa Adana maçını mı konuşmamız gerekiyor"


 


BAŞKANLA SORUNUM YOK


"Bugün ben sorgulanıyorum.  Oysa o benim işim değil. Buraya geliyorsan buranın ihtiyacını biliyorsun, ona göre geleceksin. Benim hiçbir yönetici ve başkanla sorunum yok. Osman Başkanla da hiç sorunum yok ama öyle bir algı yaratıldı ki Osman Başkanla sıkıntım olduğu yönünde. En ufak bir sıkıntım yok. Benim sıkıntım varsa burada durmam. Onun sıkıntısı varsa beni burada tutmaz.  Böyle bir ortam yaratılmasına ne gerek var bunu anlamış değilim"


 


BIRAKALIM SüPER LİG’İ


“Erzurumspor’u kutluyorum. Kampanyalarını izledim. Nüfus sayılarına baktım, bizden az. Yönetimi eleştirmek adına söylemiyoruz. Bu yönetimin değil şehrin, bizlerin zaafı. Neden her gelen yönetim 2-3 ay sonra gitmeye kalkıyor. Beklentileri o kadar yüksek tutuyoruz ki, ‘Aman Süper Lig’ olsun. Bırakın Süper Lig’i bu ligde bir kalalım. Ondan sonra hedef koyalım”


 


HüCUMDA üRETKEN OLMALIYIZ


“Yönetimsel konularda detaya giremiyorum. Ben sportif olarak konuşurum. Muhatabı ben olmadığım soruları bana soruyorsunuz. Mehmet özcan… Mehmet özcan’ın yerine siz olsaydınız ne yapardınız? Bizim birinci ve ikinci bölgede fazla sorunumuz yok. Sıkıntı üçüncü bölgede. Bu oyun sonuç oyunu. Sonucu alabilmek için hücumda üretken olmanız gerekiyor”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.