"KULÜPTE KARAR VERECEK MEKANİZMA YOK"

“KULÜPTE KARAR VERECEK MEKANİZMA YOK”
 “Geçtiğimiz hafta lig başladı. Beklentiler çok üst düzeydeydi. Öyle olmak da zorunda çünkü eksi 6 puanla başladık. Ligin genel olarak ilk haftası değerlendirecek olursak sürprizlerle doluydu.” “Ligde hangi takıma bakarsak...

 


“Geçtiğimiz hafta lig başladı. Beklentiler çok üst düzeydeydi. öyle olmak da zorunda çünkü eksi 6 puanla başladık. Ligin genel olarak ilk haftası değerlendirecek olursak sürprizlerle doluydu.”


 


“Ligde hangi takıma bakarsak bakalım bizim şu anki bütçemizin 2 katı. Bu ligin bütçesi en az ol takım biziz. Bütçesi az olan ama aynı zamanda da bu problemleri bu sorumlukları yerine getiremeyen bir kulübüz”. 


 


“Geçtiğimiz sezon 33-34 futbolcuyla çalıştığımız bunun sayı olarak çok fazla olduğunu söylemiştim. Yine aynı şeylerle başladık. Yönetime rapor veriyorum karar alacak mekanizma yok alamıyorlar” 


 


“Yarına kadar verilen sözler yerine gelecek, verilmediği takdirde de herkes şapkasını önüne koyacak. Bundan sonraki süreçte Eskişehirspor’un kurtuluşu ne olacak. Bunlar uygulanacaksa sonuna kadar varız, kaçan değil mücadele eden taraftayız”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.