GENEL KURULDA MAHKEME KURULSUN

GENEL KURULDA MAHKEME KURULSUN
 Uzlaşma olmuyorsa Genel Kurul’da mahkeme kurulsun! Boğazın Kırmızı şimşekleri Derneği Başkanı Selahattin Erdoğan, yaptığı açıklamada Eskişehirspor’un bulunduğu durumu çarpıcı ifadeler ile özetlerken, çözümün...

 


Uzlaşma olmuyorsa Genel Kurul'da mahkeme kurulsun! Boğazın Kırmızı şimşekleri Derneği Başkanı Selahattin Erdoğan, yaptığı açıklamada Eskişehirspor'un bulunduğu durumu çarpıcı ifadeler ile özetlerken, çözümün kongrede olduğunun altını çizdi.


 


Boğazın Kırmızı şimşekleri Derneği Başkanı Selahattin Erdoğan, yaptığı açıklamada Eskişehirspor'un bulunduğu durumu çarpıcı ifadeler ile özetlerken, çözümün kongrede olduğunun altını çizdi. Erdoğan'ın açıklaması şöyle; "Kimse bu taraftara maval okumasın. Şu ortamda 20 milyonu cebine koyan bir ekip bütün spekülasyonları Alaman tankı gibi ezer geçer! Açık olun! Sorulara net cevap verin biz de ona göre gardımızı alalım! Birbirini sevmeyen kişilerden oluşan cemiyetler başarılı olamaz. Başkan ile hoca kavgalı ise, yönetim 3'e, 4'e bölündüyse tek çare kongredir. Bu camiaya kimse vakit kaybettirmesin! Karar Eskişehirspor aşıklarınındır! Biz Osman Taş'ı da sevdik, Fuat çapa'yı da sevdik. Fakat ikisinin kavgasını hiç ama hiç sevmedik. Ya ''Eskişehirspor'dan dolayı birbirimizi sevmek zorundayız'' deyin ve kucaklaşın ya da hakemliği Genel Kurul'a devredin! Eskişehirspor'a hizmetlerini takdirle karşıladığımız kişilerin şahsi kapışmaları artık Eskişehirspor'a zarar veriyor. Artık bu kavga bitsin. Uzlaşma olmuyorsa Genel Kurul'da mahkeme kurulsun! Ya birbirinizi sevin, ya da bizi bize bırakıp gidin. ''Biz bize kalırsak ne yapacağız'' deme... Düşeceksek amatör liglere kadar düşeriz. Yoktan varolan Eskişehirspor, mutlaka yeniden büyük Eskişehirspor olacaktır! Taraftar ultimatom falan vermez. Ya sever vezir eder, ya da söver rezil eder! Herkes aklını başına alsın! Bu taraftarın sabrını denemeye kalkmasın kimse! Konuşması gerekip de susanların sessizliğinden cesaret almasın kimse! 'Neden Susuyorlar!?' diyenlere sor bakalım, Mehmet Şimşek bunca zamandır konuştu da sesini kim duydu!? Tribün liderleri konuştular, bağırdılar da sesine ses veren mi oldu!? Haykırışlarımız gecenin karanlığını delerken kim duydu?


 


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.