BU YENİLGİYE SUSAN TAŞ OLUR (4-1)

BU YENİLGİYE SUSAN TAŞ OLUR (4-1)
İzmir’de çok ilginç bir maç oynandı. Geçen sezonun çok altında bir Altınordu karşısında yine maça resmen 1-0 geride başlayan Es-Es Emre Güral ve Sissoko ile iki penaltıdan yararlanamadı. Altınordu kalecisi Erhan Erentürk,...

İzmir’de çok ilginç bir maç oynandı. Geçen sezonun çok altında bir Altınordu karşısında yine maça resmen 1-0 geride başlayan Es-Es Emre Güral ve Sissoko ile iki penaltıdan yararlanamadı. Altınordu kalecisi Erhan Erentürk, 2 penaltı kurtarırken, 3 net pozisyonda da skoru etkileyecek kurtarış yaptı.


İkinci yarıda skoru dengelediğimiz anlarda Kamal İsaah’ın atılması akabinde 5 dakika içinde yediğimiz gol tamamen dağılmamıza neden oldu. 15 yaşında ki Burak İnce’nin bir gol bir asist yapması ‘çoluk çocuğa yenildik’ eleştirini de beraberinde getirdi.


Eskişehirspor’da yaşanan bu kaos ortamında futbol takımın oldukça etkilendiği gözlenirken, başkan Osman Taş ve ekibinin bu negatif  havadan kurtulmak adına artık en kısa sürede genel kurul kararı alması gerektiği de ortaya çıktı.  Yoksa dün akşam yaşanılanlar sonun başlangıcı olabilir.




Sissoko ile diziliş değişti


İzmir Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda oynanan mücadeleye Ergin Işık, Bursa maçına göre tek değişiklikle başladı. Furgan Polat’ı kulübeye çeken Işık, Sissoko’ya şans tanıdı. 4-1-4-1 dizilişinden vazgeçen teknik heyet takımı 4-2-3-1 şeklinde sahaya sürdü.


 


Geriye düştük


Penaltı kaçırdık


Dengeli başlayan maçın 7.dakikasında Berkay’ın kullandığı duran toptan yaptığı ortaya ön direkte iyi yükselerek kafayı vuran Sinan Osmanoğlu ev sahibini 1-0 öne geçirdi. Bu golde  kaleci Ekrem’in de hatası vardı.


16.dakikada Marko Milinkovic’in ceza alanı içinde düşürülmesinin ardından kazanılan penaltıda topun başına geçen Emre Güral’ın vuruşunda kaleci Erhan Erentürk gole izin vermedi.


 


Fırsatlar Karşılıklı Tepildi


Altınordu’nun 18 ila 23 dakikalar arasında 3 kez net fırsattan yararlanamadı.  Ardından 25’te Emre Güral, 26’da Milinkovic yine kaleci Erhan Erentürk’ü geçemedi. 38’de yine Milinkovic’in yarattığı penaltıda topun başına geçen İbrahim Sissoko da kaleci Erhan Erentürk’ü geçemeyince Es-Eskez beraberliği kaçırdı.


 


Ersel’i Atamadı


Maçın 45.dakikasında hava topunda Sezgin’in dirsek darbesinde burnunda kanama meydana gelmesine vesile olan Ersel’e hakem Mrat Erdoğan akıl almaz şekilde kart gösterilmeyince Altınordu 10 kişi kalmaktan kurtuldu.  Mücadelenin ilk yarısı 1-0 Altınordu’nun üstünlüğü ile geçildi.


 


Golü Bulduk Eksildik


Geriye Düştük Dağıldık


74’te Sissoko’nun ara pasında sonuna kadar kovalayan İbrahim Halil öner inatla pozisyonu devam ettirdi ve düzgün bir vuruşla skoru eşitledi(1-1).


76’da Kamal Issah ikinci sarı katran kırmızı kart ile oyundan atıldı.


77’de Burak İnce’nin getirdiği topta Anıl yerden düzgün vurunca Altınordu tekrar öne geçti(2-1)


Eskişehirspor’un oyun disiplininden uzaklaşmasının ardından geniş alanlar bulan Altınordu bunu iyi değerlendirdi. 82’de yine sağ kanattan Atakan’ın taşıdığı topta bu kez arka direkte yine Anıl tamamladı ve skor 3-1 oldu.


Yine kontra ataktan ikinci golün asistini yapan ve henüz 15 yaşında olan Burak İnce bu kez golünü attı ve sonucu tayin etti(4-1)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.