SOKAKTA BASKETBOL HEYECANI BAŞLADI

SOKAKTA BASKETBOL HEYECANI BAŞLADI
 Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘3X3 Sokak Basketbol Şenliği’ yüze yakın sporcunun katılımıyla Osmangazi Spor Sahası’nda başladı.Amatör spor ve sporcuların her zaman destekçisi olan Büyükşehir Belediyesi,...

 


Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘3X3 Sokak Basketbol Şenliği’ yüze yakın sporcunun katılımıyla Osmangazi Spor Sahası’nda başladı.


Amatör spor ve sporcuların her zaman destekçisi olan Büyükşehir Belediyesi, açtığı ücretsiz spor okullarının yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de çocuklara ve gençlere spor yapma imkanı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıllarda plaj voleybolu düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da 3X3 Sokak Basketbol Şenliği’nde yüze yakın basketbolseveri bir araya getirdi. Osmangazi Spor Sahası’nda düzenlenecek ve 3 gün boyunca devam edecek şenliğin ilk maçında hava atışını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuzhan özen yaptı. Sporculara katılımları dolayısıyla teşekkür eden özen, sorumlulukları gereği Büyükşehir Belediyesi olarak amatör spor ve sporcuları desteklemeye devam edeceklerini belirtti.


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.