HARB-İŞ DERE'Yİ ZOR GEÇTİ(3-2)

HARB-İŞ DERE’Yİ ZOR GEÇTİ(3-2)
  1.Amatör Küme de sezonun açılış maçı nefesleri kesti. Harb-İş ligin dişli ekibi Derespor karşısında zorlanmasına rağmen 3 puanı aldı. 10 kişi kalan rakibini 3-2 yenen  Mavi Beyazlılar maç sonunda sevinen taraf oldu. 1.Amatör...

 


 1.Amatör Küme de sezonun açılış maçı nefesleri kesti. Harb-İş ligin dişli ekibi Derespor karşısında zorlanmasına rağmen 3 puanı aldı. 10 kişi kalan rakibini 3-2 yenen  Mavi Beyazlılar maç sonunda sevinen taraf oldu.


 


1.Amatör Küme de 2019-2020 sezonu dün oynanan müsabakalarla başladı. 2 grupta nefesleri kesmesi beklenen ligin ilk haftası bunu ortaya koyar gibiydi.


üniversite Evleri sahasında oynanan sezonun açılış maçı öncesi EASKF, TüFAD ve taban birliklerinden kimsenin bulunmaması ise dikkatlerden kaçmadı.


Derespor karşısında ilk yarıyı Baran’ın golleriyle 2-1 önde tamamlayan ligin yeni takımı Harb-İş, ikinci yarıda skor 2-2 geldiği dakikalarda rakibin 10 kişi kalmasını iyi değerlendirdi ve sahadan 3-2 galip ayrıldı. Harb-İşspor’a galibiyeti getiren son golü Rufet kaydetti.


Aynı sahada oynanan günün ikinci mücadelesinde ise Kaymaz’ı 2-1 yenen Eğitimspor bu sezona da iyi başlangıç yapmış oldu.


Muttalıp Sentetik sahasında oynanması gereken mücadelede Günyüzü sahaya çıkmayınca DSİ Bentspor haftayı hükmen 3-0’lık galibiyetle kapattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.