"YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI"

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI”
  Eskişehirspor’un yeni teknik direktörü Coşkun Demirbakan “Kriz yönetmek benim işim. Daha önce yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi. “Kriz Yönetmek Benim İşim”Coşkun Demirbakan her zaman olduğu gibi...

 


 Eskişehirspor’un yeni teknik direktörü Coşkun Demirbakan “Kriz yönetmek benim işim. Daha önce yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.


 


“Kriz Yönetmek Benim İşim”


Coşkun Demirbakan her zaman olduğu gibi yine iddialı geliyor. İmparator lakaplı Demirbakan Eskişehirspor taraftarına 1996 yılını hatırlatarak “Biz o dönem geldiğinde takım sondan ikinciydi. Sonra ligin son haftasına lider girdi. Krizlerle boğuşmak, kriz yönetmek bizim işimiz. Bundan önce yaptıklarımız da yapacaklarımızın teminatıdır. Her zaman zor gününde yanında olduğumuz Eskişehirspor ile yollarımız bir kez daha kesişti. Bir şeylerin yoluna girmesi için elimizden geleni yapacağız. Şartlar doğrultusunda olanakları örtüştüreceğiz.” dedi.


 


“Kucaklaşmalıyız”


“Ligdeki konumda, eksi puan cezası da önemli değil” diyen Demirbakan “Biz bu kadro ile bütün zorlukları aşarız. Camia kenetlensin bu bize yeter. Daha önce zorluklar nasıl aşıldıysa şimdide öyle aşılacak. Eskişehirspor'un oyuncu kadrosu gerçekten kaliteli isimlerden oluşuyor. Hem gençler hem de tecrübeliler her biri ayrı ayrı üst düzey özelliklere sahipler. Motivasyon ve şehrin kendilerine inandığını hissettikleri anda nelerin değiştiğini birlikte göreceğiz. Benim kadrodaki bütün oyuncularıma ihtiyacım var. Bundan sonrada ne kaybedecek puan nede kaybedecek zamanımız var. Şuandan itibaren ben oyuncularımla, şehirde bizimle kucaklaşarak yolumuza devam etmeliyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.