YÖNETİME TEPKİ ARTIYOR

YÖNETİME TEPKİ ARTIYOR
 Herkes patlama noktasına geldi. İzmir’e maça giden taraftarlar ve 90 dakikayı TV’den takip eden Es-Es sevdalıları Altnordu müsabakasının sonunda çılgına döndü. Sosyal medya üzerinden yönetime ve futbolculara ateş püsküren...

 


Herkes patlama noktasına geldi.


 


İzmir'e maça giden taraftarlar ve 90 dakikayı TV'den takip eden Es-Es sevdalıları Altnordu müsabakasının sonunda çılgına döndü. Sosyal medya üzerinden yönetime ve futbolculara ateş püsküren taraftarlar, " Basiretsiz yönetim takımı bu hale getirdi. Acil olarak ne gerekiyorsa o yapılmalı. Takıma faydalı olmayanlar gitmeli. Gerekirse acil olarak genel kurul kararı alınmalı." diyerek tepkilerini dile getirdiler.


Taraftarlar, "çok yazık oldu. Alacağımız maçı verdik. İki penaltı kaçıyor, Kamal gereksiz kırmızı kart görüyor. Kalecimiz basit goller yiyor. Farklı alacağımız maçı, farklı bir yenilgi ile kapatıyoruz. Ele güne rezil olduk. Bu ortamı sağlayanlar Eskişehirspor'un menfaatleri için ellerini ayaklarını bu kulüp üzerinden çekmeli. Bunun için yönetimin başta genel kurul kararı almak üzere takım içinde radikal kararlar almasını bekliyoruz" şeklinde sitemlerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.