KAMERSPOR YİNE KÜRSÜDE

KAMERSPOR YİNE KÜRSÜDE
 Enisler Group Kamerspor Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonasında yine kürsüde yer almayı başardı.2300 sporcunun katıldığı şampiyonada 7 sporcu ile katılan Enisler Group Kamerspor müsabakalarda bir üçünücülük bir sekizincilik...

 


Enisler Group Kamerspor Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonasında yine kürsüde yer almayı başardı.


2300 sporcunun katıldığı şampiyonada 7 sporcu ile katılan Enisler Group Kamerspor müsabakalarda bir üçünücülük bir sekizincilik ve iki ilk onaltı ile şampiyonayı sonlandırdı.


Müsabakalarda 40 kg Minik bayanlarda Meryem Gitti Türkiye üçüncüsü olurken Hatice Aysima Turhan da ilk onaltı da kaldı. Müsabakaların ilk gününde bayanlar 50 kg da Zeynep özkan 8.ci olurken Zeynep Nisa Bozkurt ta ilk onaltıya kaldı. 33 kg minik bayanlarda ise Dide Emiral da ilk 32 sporcu arasına girmeyi başardı.


Alınan sonuçların sevindirici olduğunu belirten Enisler Group Kamerspor sportif direktörü Abdullah Turhan "şampiyona alt yapıdaki sporcularımız kulübün geleceği için ümit verdi. Bizlere destek olan başta Onursal Başkanımız Muhammed Talha Enis beye ve Enisler Group a teşekkür ediyoruz. Amacımız Milli Takıma sporcular kazandırmak" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.