6 TAKIM İYİ BAŞLADI

6 TAKIM İYİ BAŞLADI
  1. Amatör Küme 2019-20 sezonunun ilk hafta karşılaşmaları geride kaldı. Ligde Şekerspor, Bozanspor, İki Eylülspor, Eğitimspor ve Harbişspor ilk haftayı galibiyetle kapatan ekipler oldu. DSİ Bentspor ise ilk haftayı hükmen...

 


 1. Amatör Küme 2019-20 sezonunun ilk hafta karşılaşmaları geride kaldı. Ligde Şekerspor, Bozanspor, İki Eylülspor, Eğitimspor ve Harbişspor ilk haftayı galibiyetle kapatan ekipler oldu. DSİ Bentspor ise ilk haftayı hükmen galip kapattı


 


Galibiyetle Giriş


1.Amatör Küme’de heyecan başladı. Sezonun ilk maçında Harbişspor, Derespor’u 3-2’yle geçti. Geçen sezon Süper Amatör Küme’den düşen ekip yeni sezona galibiyetle başlayarak moral buldu. Geçen sezon Play Off’ta şampiyonluk mücadelesi veren Bozanspor ile Sivrihisar’ın karşılaşmasında ise gülen taraf 2-1’lik skorla Bozanspor oldu.


 


Gol düellosu yaşandı


Haftanın kritik maçlarından birinde 2 Eylülspor, 9 kişi tamamladığı ve uzun süre 10 kişi oynadığı karşılaşmada lisans problemleriyle boğuşan Mihalıççıkspor’u 1-0 geriden gelerek 3-2 yenmeyi başardı. Ligin bu sezon iddialı ekiplerinden olan Şekerspor ise Orhangazi’yi 2-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı.


 


Tek maç golsüz geçti


Ligin ilk haftasında golsüz geçen tek karşılaşmada Sütlüce ile İdmangücü 0-0 berabere kalarak puanları paylaştı. Geçen sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Eğitimspor bu sezona da iyi başlayarak ilk maçta Kaymazspor’u 2-1 mağlup etti. DSİ Bentspor ise Günyüzü Belediyespor’u hükmen mağlup etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.