HENTBOLUN MİLLİ KALESİ ESKİŞEHİR!

HENTBOLUN MİLLİ KALESİ ESKİŞEHİR!
 2020 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri 6. grupta yer alan A Milli takımımız, Fransa ve Hırvatistan ile oynayacağı maçlar için Ankara’da kamp çalışmalarına bugün başlıyor. Kadın hentbolcular 29 Eylül’de Eskişehir’de...

 


2020 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri 6. grupta yer alan A Milli takımımız, Fransa ve Hırvatistan ile oynayacağı maçlar için Ankara'da kamp çalışmalarına bugün başlıyor. Kadın hentbolcular 29 Eylül’de Eskişehir’de Hırvatistan’ı ağırlayacak.


 A Milli Erkek Hentbol Takımımızın Belçika ve Estonya ile mücadele edeceği 2021 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası 4. eleme grubu müsabakalarını da 25-27 Ekim tarihlerinde Eskişehir Porsuk spor salonunda oynayacak.


 


A Milli Kadın Hnetbol takımımız bugün  THF Spor kompleksinde toplanacak ve hazırlıklarını THF spor salonunda gerçekleştirecek. Millilerimiz 25 Eylül çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Fransa maçı için 24 Eylül Salı günü bu ülkeye gidecek. Maçın ardından yurda dönecek olan Milli Takım kafilemiz, grubundaki 2. maçta Hırvatistan'ı Eskişehir'de konuk edecek. Bu maç 29 Eylül’de oynanacak.


A Milli Erkek Hentbol Takımımızın Belçika ve Estonya ile mücadele edeceği 2021 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası 4. eleme grubu müsabakaları Eskişehir'de oynanacak.


15-31 Ocak 2021 tarihleri arasında Mısır'da düzenlenecek olan 27. Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası ilk kez 32 takımla oynanacak. Şampiyonaya katılmak için 4. eleme grubunda yer alan A Milli erkek hentbol takımımız,  Belçika ve Estonya ile oynayacağı maçları 25-27 Ekim 2019 tarihlerinde Eskişehir Porsuk spor salonunda oynayacak.


Eleme grubunda 1. olan takım play-off turuna yükselecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.