YILDIRIM "MAÇ MAÇ DÜŞÜNECEĞİZ"

YILDIRIM “MAÇ MAÇ DÜŞÜNECEĞİZ”
  Yunusemrespor’un her şeyi olan Gökhan Yıldırım “Yeni sezon öncesi her türlü fedakarlığı yaptıklarını belirterek, artık tecrübeliyiz. Hayalci değiliz. Daha az hata yaparak maç maç ilerlemeye çalışacağız. Takımımıza...

 


 Yunusemrespor’un her şeyi olan Gökhan Yıldırım “Yeni sezon öncesi her türlü fedakarlığı yaptıklarını belirterek, artık tecrübeliyiz. Hayalci değiliz. Daha az hata yaparak maç maç ilerlemeye çalışacağız. Takımımıza güveniyoruz” dedi.


 


Gökhan Yıldırım Yunusemrespor’un yeni sezon hedefini açıkladı. öncelikle lige galibiyle girmek istediklerini belirten Yıldırım “İlk iki hafta evimizde oynamamız avantaj olacak. Bu iki müsabakayı da kazanırsak büyük moral ve özgüven olacak. Biz yönetim olarak her türlü fedakarlığı yaptık. Şehrimize bir profesyonel takım kazandırmak adına varımızı yoğumuzu koymaya devam ediyoruz. Ancak hayalci değiliz. Maç maç ilerleyeceğiz. Geçmişte ki gibi ufak ayrıntılara takılmadan sağlam adımlarla ligde başarıya koşmak istiyoruz. Artık bu ligin havasını çok iyi biliyoruz ve tecrübeliyiz. Bartın maçı zor olacak. Sonuçta şehir takımı. Ama ben teknik heyetim ve bu futbolcu grubuna sonuna kadar güveniyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.