"ESKİŞEHİRSPOR'U SEVENLERİN SİZE İHTİYACI VAR HOCAM"

“ESKİŞEHİRSPOR’U SEVENLERİN  SİZE İHTİYACI VAR HOCAM”
  Ligde zor günler geçiren Eskişehirspor’da taraftar  önceki akşamdan itibaren sosyal medya hesaplarından ‘Size ihtiyacımız var hocam’ diyerek Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’den yardım istedi.Başkan...

 


 Ligde zor günler geçiren Eskişehirspor’da taraftar  önceki akşamdan itibaren sosyal medya hesaplarından ‘Size ihtiyacımız var hocam’ diyerek Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’den yardım istedi.


Başkan Osman Taş ve ekibinden ümidi iyice kesen taraftarlar özellikle twitter hesaplarından Yılmaz Büyükerşen’i etiketleyerek çağrıda bulundu. ‘Size ihtiyacımız var diyen taraftarlar’ “Camianın ihtiyacı olan tek hoca @Y_Buyukersen hocamızdır. Artık bu duruma müdahale etme vakti geldi başkanım. Bizler zamanında hata yapmış olabiliriz ama düzeltmek size yakışır. Bizler yanlış yapmış olabiliriz ama öğretici olarak doğru yolu göstermeniz size yakışır. Eskişehir denince akla gelen iki şey varsa biri  @Eskisehirspor diğeri ise  @Y_Buyukersen .... lütfen hocam düşenin dostu olmaz derler siz bu şehre büyük hizmetler yaptınız...  @Eskisehirspor u görmezden gelmeyin ... sizin yol haritanızda bu kaosdan çıkalım... Eskişehirspor’un ve Eskişehirspor’u sevenlerin size ihtiyacı var hocam. Desteğinizle Şanlı Armamız hakettiği güzel günler gelecek. Gelecek nesile çok güze bir Eskişehir hazırladınız teşekkür ederiz Sayın Başkanım ama Şehrin en büyük simgesi olan @Eskisehirspor’umuzu gelecek nesillere sizlerin desteği ile güzel yerlere getirmek sadece size düşer onbinler inanıyor size hep birlikte el ele verelim. Artık bu duruma müdahale etme vakti geldi başkanım. Bizler zamanında hata yapmış olabiliriz ama düzeltmek size yakışır. Bizler yanlış yapmış olabiliriz ama öğretici olarak doğru yolu göstermeniz size yakışır” gibi sözler yazarak destek çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.