'MAZERET YOK'

‘MAZERET YOK’
 Eskişehirspor’un Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ilk antrenmanına çıkarak açıklamada bulundu. Demirbakan, “Durumları bilerek geldik. Mazeret üretmeden çalışacağız. Hep birlikte Eskişehirspor’u kurtaracağız” dedi.Dün...

 


Eskişehirspor’un Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ilk antrenmanına çıkarak açıklamada bulundu. Demirbakan, “Durumları bilerek geldik. Mazeret üretmeden çalışacağız. Hep birlikte Eskişehirspor’u kurtaracağız” dedi.


Dün takımın başında ilk antrenmanına çıkan ve oyuncularıyla toplantı yapan Demirbakan basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Olumsuz bir ortamda geldik. Her şeyi bilerek geldik. Ama mazeret üretmeyeceğiz. Her şeyi yapacak kapasitemiz var. Taraftar, camia ve basın olarak kenetlenmemiz gerekiyor. Ben bahane üretmem. Süreçler iyi olursa başka hocalar geliyor. Popüler hocalar takımın başında oluyor, durumlar iyi olunca. -5, -8 puan önemli değil. Farz edelim ki 3 maç yenildik. Bunu böyle kabul edeceğiz artık. Toparlanacağız ve üstesinden geleceğiz. Ben sahada yapılması gerekeni yaparım. Taraftar ve yönetim vazifesini yapacak. Takımımız iyi, tüm maçları seyrettim. Eksiklerimizi kapatacağız, inşallah sene sonunda bu işi başaracağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.