EN BÜYÜK MEHMET BİZİM MEHMET

EN BÜYÜK MEHMET BİZİM MEHMET
  Eskişehirli Kıck-Boks’çu Mehmet Memilioğşu finalde geçen senenin Dünya ikincisi Rus rakibini son rauntta nakavt ederek Avrupa Şampiyonu olurken, büyük gurur yaşatırken, bu başarısında antrenör Nuri Bayrak’ın büyük...

 


 Eskişehirli Kıck-Boks’çu Mehmet Memilioğşu finalde geçen senenin Dünya ikincisi Rus rakibini son rauntta nakavt ederek Avrupa Şampiyonu olurken, büyük gurur yaşatırken, bu başarısında antrenör Nuri Bayrak’ın büyük payı olduğunu altını çizdi.


 


O 8 kez Eskişehir şampiyonu, 6 kez Uluslar arası Avrupa Kupası şampiyonu, 2 kez Türkiye Boks üçüncüsü, 2 kez Türkiye şampiyonu, 1 kez Türkiye ikincisi, 1 kez Dünya Kick-Boks üçüncüsü ve 1 kez de Avrupa Kıck-boks şampiyonu oldu.


Adı Mehmet soyadı Memilioğlu. 


2001 doğumlu Mehmet Kick-Boks’a 10 yaşında amcasının vesilesi ile başladığını belirterek “Bu spora başladığımda eski stadyumun altında çalışıyorduk. Şuanda yeni stadyumdayız. Nuri Bayrak hocam bu spora başladığımdan bu yana çok büyük katkı verdi. çalışmaya da devam ediyorum. öğreneceğim daha çok şey var. Avrupa şampiyonasının finalinde Rus Kırıll Grebennikov ile karşılaştım. Geçen senenin Dünya ikincisi rakibimi son rauntta nakavt ettim. Hedeflerimin başındayım. Bundan sonra daha büyük başarılara imza atmak için çalışmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.