"SONUNA KADAR MÜCADELEMİZİ VERECEĞİZ"

“SONUNA KADAR  MÜCADELEMİZİ VERECEĞİZ”
  Kulüp lisansını almak için uğraşan ve  -3 puan yemek istemeyen Eskişehirspor’da çalışmalara yoğun bir tempoda sürüyor. 82 dosyadan dün akşam saatlerinde 15-20 dosya kaldığı öğrenildi. 3 gündür İstanbul’da bulunan...

 


 


Kulüp lisansını almak için uğraşan ve  -3 puan yemek istemeyen Eskişehirspor’da çalışmalara yoğun bir tempoda sürüyor. 82 dosyadan dün akşam saatlerinde 15-20 dosya kaldığı öğrenildi.


 3 gündür İstanbul’da bulunan Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Mustafa Topkaya’nın “2-3 koldan çalışıyoruz. Kulübe -3 puan yedirmemek için sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz” dedi.


 


EK SüRE BİTİYOR


Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Mustafa Topkaya kulüp lisansı almak için umutla çalıştıkların söyledi.


TFF Kulüp Lisans Kurulu daha önce verilen süre içerisinde eksiklerini tamamladıkları görülen takımlara, Ulusal Lisans verirken, Eskişehirspor ve bir çok kulübe de sportif, altyapı, personel, hukuki ve mali kriterlerdeki eksikler nedeniyle ek süre vermişti. Ek süre bugün mesai saatinin bitime ile tamamlanacak. Eskişehirspor’la birlikte Bursa, Osmanlı, Altay, Balıkesir,Adana, Erzurum,Menemen ve Bolu’da kulüp lisansı için uğraş veriyor


“UMUTLA çALIŞIYORUZ”


İstanbul’da bulunan ve kulüp lisansı hakkında konuşan Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Mustafa Topkaya “Biz umutla çalışmalarım sürdürüyoruz. 2-3 koldan ekip halinde yoğun ir çalışma içindeyiz. Verenler olduğu gibi görüştüğümüz ve vermeye hazır olan isimler de var. Biz kulübe -3 puan yedirmemek için sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz” dedi. öte yandan dün akşam saatlerinde 82 dosyadan  15-20 dosyanın kaldığı da öğrenildi. 


UZATMA TALEBİ


öte yandan geçtiğimiz günlerde kupa fikstür çekimi için İstanbul’da TFF’ye giden  Eskişehirspor Başkan Yardımcısı Mustafa Topkaya’nın Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi ve TFF Kulüp Lisans Kuruluna eksikler nedeniyle 20 Eylül’deki sürenin uzatılması ile ilgili dilekçe verdiği öğrenildi. Es-Es’in yanı sıra evrakları halledemeyen bazı takımlarında ek süre istediği sızan haberler arasında.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.