ANADOLU SEZONU BOLU'DA AÇACAK

ANADOLU SEZONU  BOLU’DA AÇACAK
  Geçtiğimiz sezondan yalnızca 2 oyuncuyu kadrosunda tutan ve oldukça gençleşen Mavi Beyazlılar 2019-2020 sezonunu Pazar günü Bolu deplasmanında açacak. Kadınlar Voleybol 1.Liginde ilimizi temsil eden Anadolu Üniversitesi sezona...

 


 Geçtiğimiz sezondan yalnızca 2 oyuncuyu kadrosunda tutan ve oldukça gençleşen Mavi Beyazlılar 2019-2020 sezonunu Pazar günü Bolu deplasmanında açacak.


 


Kadınlar Voleybol 1.Liginde ilimizi temsil eden Anadolu üniversitesi sezona küçülme politikasıyla girdi. Geçen sezon yapılan yatırımın ardından bu yıl gençleştirme operasyonunun başladığı bu branşta antrenör Muhsin Osmanoğlu ve öğrencileri ilimizi temsil etmeye hazırlanıyor.


Geçtiğimiz sezondan yalnızca iki oyuncuyla yola devam ve kadroda büyük değişime giren ekibimiz Pazar günü Bolu Belediyesi’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat:15.00’da başlayacak.


Antrenör Muhsin Osmanoğlu ve öğrencileri lige iyi bit giriş yapmak istiyor.


 


 


ERKEKLER VOLEYBOL DA


BİR KAN KAYBI DAHA GELDİ


Son yıllarda Halk Bankası ile pilot takım uygulamasında Erkekler 1.Liginde boy gösteren Anadolu üniversitesi bu sezon lige katılmama kararı aldı. 2.lig de Odunpazarı’nın ardından 1.ligde de Anadolu üniversitesi erkek voleybol takımımızı kaybetmiş olduk. Bu kararlar voleybol camiası tarafından oldukça üzüntüyle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.