HER MAÇ ÖNCESİ EĞİTİM

HER MAÇ ÖNCESİ EĞİTİM
 Eskişehirspor’un evinde oynadığı her maç öncesi stadyumda görev yapan özel güvenlik elemanları hizmet içi eğitim seminerinden geçiriliyor. Stadyumun güvenliğinden sorumlu olan Emre Güvenlik şirketi ile Özel Anadolu Ezel...

 


Eskişehirspor’un evinde oynadığı her maç öncesi stadyumda görev yapan özel güvenlik elemanları hizmet içi eğitim seminerinden geçiriliyor. Stadyumun güvenliğinden sorumlu olan Emre Güvenlik şirketi ile özel Anadolu Ezel Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB) işbirliğince düzenlenen eğitime görev alacak tüm personelin katıldığı bildirildi.


Ortak Sağlık Güvenlik Birimi A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Mehmet Güngör tarafından verilen eğitimde maç süresince ve sonrasında oluşabilecek her türlü acil durumlar,stadyum tahliyesi acil durum  toplanma bölgeleri ve koruma konularında teorik ve uygulamalı eğitim verildi.Emre Güvenlik Genel Müdürü Güven Erdurmaz’da konuyla ilgili yaptığı açıklamada eğitimlerin devam edeceğini ve olumlu sonuçlar elde ettiklerini söyledi.


 


SEYİTGAZİ YöNETİMİ ZİYARETTE


Seyitgazispor yönetimi önceki gün ziyaret turuna çıktı.


Seyitgazispor Kulüp Başkanı Ahmet Curus, Gökmeydanspor kulüp Başkanı Hilmi Yıldırım Seyitgazispor sponsoru Recep Kılınçarslan, Seyitgazi Şükranlı Dernek Başkanı Kadri Ay ve Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Yöneticisi Mutlu Er ve kulüp hocaları Seyitgazi Kaymakamı  Murat Demirbilek ile Seyitgazi Belediye Başkanı  Uğur Tepe’yi ziyaret etti.  Başkan Curus “Seyitgazi ilçemizde birlik ve beraberlik  içerisinde  Amatör spor konulu muhabbet gerçekleştirdik” dedi.


 


TEKNİK POMPADAN ŞAMPİYONA YEMEK


Bu yıl EASKF önderliğinde 8. si düzenlenen Yılmaz Unay Halı Saha Turnuvası Basın Kupasında şampiyon olan Teknik Pompa kupayı kazanan takımına ve turnuva sorumlularına yemek verdi. Yemek de turnuvaya katkılarından dolayı Teknik Pompa sahibi Mustafa Entok'a teşekkür edildi. Mustafa Entok da duayen gazeteci Yılmaz Unay'a şilt takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.