BAL'DA TATSIZ HAFTA...

BAL’DA TATSIZ HAFTA…
 Anadolu Üniversitesi evinde son yarım saatini 10 kişi oynadığı maçta Devrek Belediyesi’ne yenilerek rakibine ilk galibiyetini aldırdı. Yunusemre ise Çilimli Belediye’ye tek golle boyun eğdi ve bu sezon ikinci deplasmanından...

 


Anadolu üniversitesi evinde son yarım saatini 10 kişi oynadığı maçta Devrek Belediyesi’ne yenilerek rakibine ilk galibiyetini aldırdı. Yunusemre ise çilimli Belediye’ye tek golle boyun eğdi ve bu sezon ikinci deplasmanından da eli boş döndü.


 


Bölgesel Amatör Lig’in 5.haftasında umduğumuzu bulamadık.


Anadolu üniversitesi evinde Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan çomaklı’nın da izlediği karşılaşmada rakibi Devrek Belediyesi’ne 2-1 yenildi.


ESTü sahasında oynanan maçın henüz 5.dakikasında 1-0 geriye düşen temsilcimiz 43’te Oktay Akkoca’nın yaklaşık 35 metreden attığı golle skoru dengeledi. İlk yarı bu 1-1 biterken, Anadolu’da 60’ta tecrübeli isim Resul kırmızı kart ile oyundan atıldı.


Dakikalar 89’u gösterdiğinde ise kaleci Feyzi çıkartabileceği bir şutta hata yapınca Devrekspor mücadeleyi 2-1 kazandı.


 


 


Yunusemre Kayıp(1-0)


Ligde ki diğer temsilcimiz Yunusemre ise bu sezon çıktığı ikinci deplasmandan da eli boş döndü. İlk yarıda yediği gole yine karşılık veremeyen Kırmızı Siyahlılar haftayı puansız kapatınca lider Kırıkkale Büyük Anadolu’nun 4 puan gerisine düştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.