NEFES NEFESE MÜCADELE

NEFES NEFESE MÜCADELE
 A grubunda Şekerspor zirvedeki yerini korusa da Bozanspor ve Sivrihisar zirveyi bırakmıyor. B grubunda da Eğitimspor kayıpsız lider olsa da Harb-İş’in yakın takibi devam ediyor. 1.Amatör Küme de ilk yarının son haftasına gelindi.Geride...

 


A grubunda Şekerspor zirvedeki yerini korusa da Bozanspor ve Sivrihisar zirveyi bırakmıyor. B grubunda da Eğitimspor kayıpsız lider olsa da Harb-İş’in yakın takibi devam ediyor.


 


1.Amatör Küme de ilk yarının son haftasına gelindi.


Geride kalan haftada DSİ Bentspor ile golsüz berabere kalan Şekerspor bu hafta Pazar günü evinde Mihalıççıkspor’u konuk edecek. Bozanspor’un hükmen galip geleceği haftada Sivrihisar ise Orhangazi ile kritik 90 dakikaya çıkacak. 2 Eylül ile DSİ Bentspor arasında oynanacak müsabaka da kaybeden zirve yarışında yara alacak.


B grubunda Eğitimspor fırtınası var. Bu hafta ilk galibiyetini alan Dere karşısına çıkacak Eğitim devre arasında puan farkını korumak isteyecek. Lideri kovalayan Harb-İşspor ise İdmangücü karşısında zorlu bir sınava çıkacak. Kaymaz ile İnönü ise çok değerli bir 90 dakika oynayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.