BU GURUR BAHÇEŞEHİR'İN

BU GURUR BAHÇEŞEHİR’İN
  Şehrimiz de ilk kez kurulan bu hokeyi takımı Türkiye’de ki 15 minik takımdan biri olarak katıldığı özel organizasyonda başarılı işlere imza attı. Eskişehir’de ilk kez kurulan buz hokeyi takımı olan Bahçeşehir Koleji...

 


 Şehrimiz de ilk kez kurulan bu hokeyi takımı Türkiye’de ki 15 minik takımdan biri olarak katıldığı özel organizasyonda başarılı işlere imza attı.


 


Eskişehir’de ilk kez kurulan buz hokeyi takımı olan Bahçeşehir Koleji Antalya Muratpaşa Belediyesi ve Akant Koleji’nin davetiyle Antalya’da düzenlenen Minikler Dostluk Turnuvası’nda boy gösterdi.


Bahçesehir Koleji buz hokeyi takımı antrenörü Göksel İzcioğlu "Eskisehir’de tek gerçek buz pistine sahip okuluz. Ayrıca Eskişehir’in ilk ve tek Buz Hokeyi takımını kurduk. çalışmalarda geldiğimiz noktayı görmek ve Buz Hokeyi branşında farklı takımları da gözlemlemek adına çok güzel bir organizasyona katıldık. Bizim için çok keyifli ve verimli oldu. Yıl içerisinde çalışmalarımızı sürdürerek farklı illerde düzenlenen turnuvalara katılacağız. Hedefimiz Türkiye Şampiyonası’nda İlimizi temsil edecek seviyeye bir an evvel ulaşmak" dedi. Bahçesehir Koleji Kampus Müdürü Dr. Canan Madenoğlu ise; “Bahcesehir Koleji olarak Eğitimde yeniliklerin hep öncüsü olduk. Buz Hokeyi Takımımızda bu şehrin ilk ve tek takımı olarak bunun bir göstergesidir. Katıldıkları organizasyonlarda bizleri en iyi şekilde temsil ediyorlar. Akademik çalışmalarımızın yanında farklı sportif ve kültürel çalışmalarla da öğrencilerimize değer katmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


:::::::::::::::

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.