TURNUVAYA HİDO DAMGASI

TURNUVAYA HİDO DAMGASI
  2018 yılında vefat eden Eskişehir Bölgesi Hakemi Ruhi Nezihi Soydan’ın anısına Eskişehir Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ve bu sene ikincisi gerçekleşen turnuvanın finali Pazar günü oynanan maçlar ile...

 


 


2018 yılında vefat eden Eskişehir Bölgesi Hakemi Ruhi Nezihi Soydan’ın anısına Eskişehir Basketbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ve bu sene ikincisi gerçekleşen turnuvanın finali Pazar günü oynanan maçlar ile tamamlandı.


 


3 farklı salonda 1 hafta boyunca süren turnuvada; altyapıda faaliyet gösteren, 3 farklı yaş kategorisinden toplam 23 takım mücadele etti.


Turnuvaya erkeklerde üç farklı kategorinin ikisinde ipi göğüsleyen Hidayet Türkoğlu Basketbol Okullarının takımları damga vurdu.


U14 kategorisinde grubunda; Elit Basketbol ve İkba’yı geçen ekip, finalde ise Eskişehir Basketbol GSK (A) takımını 129-46 geçti.


U16 kategorisinde; grubunda Türk Telekom ve Eskişehir Basketbol Akademi ile karşılaşan ekip, 3lü finalde ise Eskişehir Basketbol GSK ve Elit Basketbol takımlarını geçti.


U18 finalinde ise 83-58 ile kazanan Eskişehir Basketbol GSK kulübü oldu.


Maç sonrası anı şiltini Eskişehirli hakemlerden alan sporcular, yeni sezon için hazır olduklarını gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.