"YANLIŞ İÇİNDE DOĞRU ARANMAZ"

“YANLIŞ İÇİNDE DOĞRU ARANMAZ”
  Eskişehirspor Kulübünün içinde bulunduğu olumsuz süreci, ES TV’de yayınlanan 90+3 Programında değerlendiren Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Eskişehirspor’da ikinci kez başkanlığa seçilen Osman Taş ve yeni yönetiminin,...

 


 


Eskişehirspor Kulübünün içinde bulunduğu olumsuz süreci, ES TV’de yayınlanan 90+3 Programında değerlendiren Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Eskişehirspor’da ikinci kez başkanlığa seçilen Osman Taş ve yeni yönetiminin, Eskişehirspor’a zarar verdiğini söyledi.


 


“Küme Düştü ama bu hale düşmedi”


Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, ES TV’de yayınlanan 90+3 Programında önemli açıklamalar yaptı. “Eskişehirspor’un bu durumuna göz yumanlara sesleniyoruz takım düşüyor” diye haykıran Diri, “Belediyeye gidiyoruz ‘AK Parti destek versin’ diyorlar. AK Parti’ye gidiyoruz ‘Belediyeyi kazanamadık onlar destek versin’ diyorlar. Bu insanlar çözüm üretmek için seçildiler.. Yalvarıyoruz, eylem yapıyoruz ama sesimizi duyan yok. Oldu bitti bir kongre yaşadık. Herkes kongrenin 1 hafta daha ertelenmesini istedi ama Taş bunu kabul etmedi. Eskişehirspor çok küme düştü ama bu hale hiç düşmedi. Bizim anlamadığımız gelişmeler yaşanıyor. Osman Taş’ın ilk yönetimde olan ve daha sonra onun arkasından konuşan kişiler ikinci kez yönetimine giriyor. Eskişehirspor’da daha sonra üye olmuş ve 5 tane yönetici abimiz ablamız var. Biz Osman Taş’a karşı mahkeme açmıyoruz. Kongrede usulsüzlük olduğu için dava açıyoruz.


 


“Osman Taş kötü yönetici”


Pinto’dan transfer yasağı ve -6 puan cezası aldık. Aynı sezonda iki kez ceza veremez Pinto ama önümüzdeki sezon küme düşme cezasını yollayabilir. Zaten böyle giderse 2. Lig’e düşeceğiz. Pinto’dan da küme düşürme cezası gelirse 3. Lig’e düşeriz. Eskişehirspor’un bu durumuna göz yumanlara sesleniyoruz takım düşüyor. Amatör düşsek de borcumuz silinmiyor. Bölgesel Amatör Lig’e çıktığın andan itibaren puan silmeler yine geliyor.


Futbolcu evinin kirasını ödeyemiyor. Takım sahada koşmuyor. öteki kredisi ödeyemiyor. Şu an ki yönetim güven vermiyor. Yanlış içinde doğru aranmaz, bu yanlıştan dönmeliler. Osman Taş kötü bir insan değil ama kötü bir yönetici. Bunu kabullenmek lazım. Kimse kümede kalacağımıza inanmıyor. Tribünlerden sayı gittikçe azalıyor” dedi.


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.