1.AMATÖR'DE İLK YARI TAMAMLANIYOR

1.AMATÖR’DE İLK YARI TAMAMLANIYOR
A grubunda Şekerspor zirvedeki yerini korusa da Bozanspor ve Sivrihisar zirveyi liderin ensesinde… B grubunda da Eğitimspor kayıpsız lider olsa da Harb-İş’in yakın takibini devam ettiriyor. 1.Amatör Küme de ilk yarının son haftasına...

A grubunda Şekerspor zirvedeki yerini korusa da Bozanspor ve Sivrihisar zirveyi liderin ensesinde… B grubunda da Eğitimspor kayıpsız lider olsa da Harb-İş’in yakın takibini devam ettiriyor.


 


1.Amatör Küme de ilk yarının son haftasına gelindi.


A grubunda lider Şekerspor Pazar günü evinde Mihalıççıkspor’u konuk edecek. Bozanspor’un hükmen galip geleceği haftada Sivrihisar ise Orhangazi ile kritik 90 dakikaya çıkacak. 2 Eylül ile DSİ Bentspor arasında oynanacak müsabaka da kaybeden zirve yarışında yara alacak.


B grubunda ise Eğitimspor fırtınası sürüyor. Bu hafta ilk galibiyetini alan Dere karşısına çıkacak Eğitim kazandığı takdirde devre arasına kayıpsız girecek. Lideri takibine devam Harb-İşspor da İdmangücü karşısında zorlu bir sınava çıkacak. Kaymaz ile İnönü arasında oynanacak mücadele iki takımın ligde ki kaderini netleştirecek.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.