KADIN DAYANIŞMASIYLA MEHMETÇİĞİMİZE DUA...

KADIN DAYANIŞMASIYLA  MEHMETÇİĞİMİZE DUA…
 Eskişehir’de bulunan kadın muhtarlar, kadın futbolculara destek olmak amacıyla çıktıkları yeşil sahalarda mücadele öncesinde Barış Pınarı Harekatına katılan Mehmetçikler için dua etti. Merkez Tepebaşı ilçesi Çamlıca...

 


Eskişehir’de bulunan kadın muhtarlar, kadın futbolculara destek olmak amacıyla çıktıkları yeşil sahalarda mücadele öncesinde Barış Pınarı Harekatına katılan Mehmetçikler için dua etti.


 


Merkez Tepebaşı ilçesi çamlıca Mahallesi Muhtarı Savaş Hancı, başkanlığını yürüttüğü çamlıca Gençlik Spor Kulübü kadın futbolcularına destek amacıyla, ilçede bulunan 7 kadın mahalle muhtarını bir araya getirdi. Haftalar öncesinde planlanan destek mücadelesi için buluşan kadın muhtarlar, genç oyuncularla bir süre sohbet etti. Destek karşılaşmasından hemen önce bir karar alan kadın muhtarlar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’ye düzenlediği Barış Pınarı Harekatında görev alan askerlerin selameti ve ülkenin bekası için dua etti. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşının da okunduğu kısa mücadele örnek oldu.


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.