HAYDİ BİR 3 PUAN DAHA ALALIM

HAYDİ BİR 3 PUAN DAHA ALALIM
Lige -9 puanla başlayan ve aldığı 7 puanla hala eksilerden kurtulamayan Eskişehirspor bugün dost takım Adana Demirspor’u deplasmanda yenerek artı puan geçmek istiyor. SPOT : Osmanlı galibiyetinin morali ile rakibi karşısına çıkacak...

Lige -9 puanla başlayan ve aldığı 7 puanla hala eksilerden kurtulamayan Eskişehirspor bugün dost takım Adana Demirspor’u deplasmanda yenerek artı puan geçmek istiyor.


 


SPOT : Osmanlı galibiyetinin morali ile rakibi karşısına çıkacak olan Şimşekler de tek hedef galibiyet.  Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 19.00’da başlayacak  


DOST TAKIMDAN BİZE 3 PUAN LAZIM


Geçtiğimiz hafta kritik maçta Osmanlıspor’u yenerek umutlarını yeşerten Eskişehirspor bugünde kardeş takımı Adana Demirspor’a konuk olacak.


Yıllardır Adana Demir takımı ile Eskişehirspor taraftarları arasında dostluk görüntüleri saha içindeki oyunculara da yansıyor. Ligde son 5 maçtır rakibinden sadece 1 puan alabilen Şimşekler bugün şeytanın bacağını kırarak dost takımdan 3 puan almak istiyor.


KURTULALIM ŞU EKSİLERDEN


Sezona -9 Puan cezası ile başlayan ve geride kalan maçlarda 2 galibiyet 1 beraberlik aldığı için hala -2 puanda bulunan  Eskişehirspor rakibini yenerek eksilerden kurtulup artık puan sıralamasında da artılara geçmeyi hedefliyor.


SAAT 19.00’DA BAŞLAYACAK


Bugün Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Zorlu maçı  İzmir bölgesi üst klasman hakemi Direnç Tonusluoğlu yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.