ATAM'DAN DERBİ MAÇA DAVET

ATAM’DAN DERBİ MAÇA DAVET
   Bölgesel Amatör Ligde 10 Kasım Pazar günü Necdet Yıldırım sahasında saat:14.00’da derbi maçında iki temsilcimiz Yunusemrespor ile Anadolu Üniversitesi karşı karşıya gelecek.Sporseverleri BAL derbisine davet eden EASKF...

 


 


 


Bölgesel Amatör Ligde 10 Kasım Pazar günü Necdet Yıldırım sahasında saat:14.00’da derbi maçında iki temsilcimiz Yunusemrespor ile Anadolu üniversitesi karşı karşıya gelecek.


Sporseverleri BAL derbisine davet eden EASKF Başkanı Sadri Atam “İilimiz amatör kümesinin en üst düzey iki takımının oynayacağı bir maç olduğundan, zevkli, çekişmeli ve centilmence Eskişehir e yakışan bir maç olmasını bekliyoruz” dedi.


 


DERBİ İçİN NEFESLER TUTULDU


 


Bölgesel Amatör Ligde 2019-2020 sezonunda ilimizi temsil eden  Yunusemrespor ile Anadolu üniversitesi kozlarını paylayacak.


Dev maç için adeta nefesler tutulurken, ev sahibi olarak maça çıkacak olan Yunusemre’nin 11, Anadolu üniversitesinin ise 9 puanı bulunuyor. 10 Kasım Pazar günü Necdet Yıldırım sahasında saat:14.00’da derbi maçında iki temsilcimiz galibiyet için sahaya çıkacak. Son hazırlıklarını yapan Yunusemre ve Anadolu maça kazınmak için çıkacak. 


 


ATAM’DAN çAĞRI


Derbi ile ilgili açıklama yapan EASKF Başkanı ve aynı zamanda Bölgesel amatör lig 6. Grup sorumlusu  Sadri Atam “Zirve hesapları yapan iki takımımızın oynayacağı maçta hedeften uzaklaşmak istemeyen temsilcilerimizin muhakkak galibiyet amacıyla çıkacakları karşılaşmada; yenen takımın zirve hesaplarının devam edeceği, mağlup olanın ise işinin zora gireceği bir maç olacak. Müsabaka ilimiz amatör kümesinin en üst düzey iki takımının oynayacağı bir maç olduğundan, zevkli, çekişmeli ve centilmence Eskişehir e yakışan bir maç olmasını bekliyoruz. Bu önemli maça tüm sporseverleri bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.