DEMİRBÜKEN (2-3)

DEMİRBÜKEN (2-3)
Eskişehirspor zorlu maçta Adana Demirspor’u 3-2 mağlup ederek bu sezonki ilk deplasman galibiyetini aldı.  Adana’da adeta farkı kaçıran Şimşeklerin golleri Jesse, Sissoko ve Milinkoviç’den geldi.Coşkun Demirbakan’ın talebeleri...

Eskişehirspor zorlu maçta Adana Demirspor’u 3-2 mağlup ederek bu sezonki ilk deplasman galibiyetini aldı.  Adana’da adeta farkı kaçıran Şimşeklerin golleri Jesse, Sissoko ve Milinkoviç’den geldi.


Coşkun Demirbakan’ın talebeleri bu sezon ilk kez üst üste iki maç kazanırken, puan durumunda da eksiden kurtulup puanını artı 1 yaptı. Şimşekler bu galibiyet ile 217 gün sonra deplasmanda galibiyet sevinci yaşadı.


 


MüTHİŞ MAç OLDU


Şimşekler zorlu Adana Demir deplasmanında muhteşem bir oyun ile galip geldi.


Eskişehirspor,6. dakikada Jesse ile öne geçerken,  8. Dakikada Mevlüt’ün kendi kalesine kalesine attığı golle durum 1-1 oldu. Ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Maçın ikinci yarısına da iyi başlayan ve Sissoko ile öne geçen Eskişehirspor bu sefer 3 dakika sonra Stokes’in golüne engel olamadı. 2-2’ye rağmen ataklarını sıklaştıran ve günün başarılı ismi Milinkoviç’in golü 62’de 3-2 öne geçen Eskişehirspor sayısız fırsatları da değerlendiremeyerek 3-2 kazanmayı bildi.


EKSİDEN KURTULDUK


Lige -9 puanla balyan ve bu maç öncesine kadar 7 puan topladığı için -2 puanda olan Kırmızı şimşekler dün galip gelerek  bu sezon ilk kez sıralamada da artı 2 puana geçti.


217 GüN SONRA


En son 6 Nisan deplasmanda Osmanlıspor’u 4-2 mağlup eden Eskişehirspor tam 217 gün sonra Adana Demirspor’u 3-2 yenerek deplasmanda galibiyet sevinci yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.