GERGİN GÜNDE İKİ KAZANAN

GERGİN GÜNDE İKİ KAZANAN
 Günün olaylar sonucu tatil eden müsabakasında Alpagutspor karşısında sevinen Gençlergücü oldu. Bu maçta Alpagutspor’dan 5 oyuncu ve antrenör Necati Gezen ihraç edilince Gençlergücü hükmen galip geldi. Birlikspor’u 6-0’lık...

 


Günün olaylar sonucu tatil eden müsabakasında Alpagutspor karşısında sevinen Gençlergücü oldu. Bu maçta Alpagutspor’dan 5 oyuncu ve antrenör Necati Gezen ihraç edilince Gençlergücü hükmen galip geldi. Birlikspor’u 6-0’lık skorla geçen Odunpazraı ise ikinci sıraya yükseldi.


 


Odunpazarı Attığından


Fazlasını da Kaçırdı…


Günün ilk kapışması üniversite Evleri sahasında Odunpazarı ile Birlikspor arasındaydı.  İlk yarıda maçı kopartan ikinci yarıda ise büyük farkı kaçıran Odunpazarı’na 6-0’lık galibiyeti getiren golleri Yaşar(2), Orkun, Ersel, Mert Baran Acar ve Yunus kaydetti. Birlikspor’un son 15 dakikasını 10 kişi oynadığı maçın ardından Mavi Beyazlılar ikinci sıraya kadar yükseldi.


 


Alpagut Ağır Yaralı


çukurhisar sahasında oynanan günün olaylı maçı Gençlergücü ile Alpagut arasındaydı.


İlk yarıda Saadettin ile öne geçen Alpagut, kaleci çağrı’nın hatasını affetmeyen Abdullah’ın golüne engel olamadı. İlk yarısı 1-1 sona eren mücadelenin ikinci yarısı sinir harbi şeklinde geçti.


 


Kırmızı Kartlar Havada Uçuştu


Gençlergücü Onuralp ile 2-1 öne geçmeyi başarırken, Alpagut’tan önce Yasin, ardından ise Halil İbrahim ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı. 85.dakikada ise Gençlergücü’nden Abdullah kırmızı kart gördü.


 


Son Dakika Ortalık Karıştı


Ne olduysa maçın son dakikasında oldu. Alpagut savunmasının yan hakemin ofsayt bayrağını kaldırması gerekçesiyle durakladığı anda kaleci çağrı rakibini düşürdü. Hakem Levent Taşkıran yan hakemin ofsayt bayrağına uymayarak penaltıyı verdi ve kaleci çağrı’yı oyundan attı. Penaltıyı gole çeviren İhsan skoru 3-1’e getirdi.


 


Hükmen Mağlubiyet


Tansiyonun iyice yükseldiği son anlarda Emre ve Kadir ile birlikte Alpagutspor antrenörü Necati Gezen’e de kırmızı kart gösteren hakem Taşkıran maçı tatil etti. Bu müsabakanın 3-0 Gençlergücü lehine tescil edilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.