ÇAMLICASPOR İYİ BAŞLADI

ÇAMLICASPOR İYİ BAŞLADI
 Kadınlar Futbol 3. Lig ekiplerimizden Çamlıca Gençlik sezonu galibiyetle açtı. İlk hafta mücadelesinde dün Karabük Gençlikspor ile deplasmanda karşılaşan antrenör Pınar Konca yönetimindeki ekibimiz rakibini 3-1’lik skorla...

 


Kadınlar Futbol 3. Lig ekiplerimizden çamlıca Gençlik sezonu galibiyetle açtı. İlk hafta mücadelesinde dün Karabük Gençlikspor ile deplasmanda karşılaşan antrenör Pınar Konca yönetimindeki ekibimiz rakibini 3-1'lik skorla mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı. öte yandan ilk haftayı moralli kapatan çamlıca Gençlik gelecek hafta ise sahasında Ankara Metropolspor'u konuk edecek.


 


Galibiyeti Koruyamadı


Kadınlar Futbol 3. Ligi'nin  ilk haftasında  Kastamonu Gücüspor'a konuk olan ekiplerimizden Eskişehir öncüspor sahadan 2-1'lik  yenilgi ile ayrıldı. Karşılaşmada  rakibine göre daha bir üstün ortaya koyan Rıfat çiçek yönetimindeki öncüspor, Eda Nur özbay'ın attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen oyunun ilerleyen dakikalarında  galibiyeti koruyamadı ve rakibine  2-1 yenilip haftayı puansız kapattı. öte yandan öncüspor, gelecek hafta ise sahasında Karabük Gençlikspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.