ALTTA KALAN BARAJA KALIR

ALTTA KALAN BARAJA KALIR
 Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta Eskişehir Derbisi oyun anlamında beklentilerin çok altında kalırken, temsilcilerimizde umduğunu bulamadı. Zirve yarışından kopan iki takımımız bundan sonra rakipleriyle olduğu kadar birbirleriyle...

 


Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta Eskişehir Derbisi oyun anlamında beklentilerin çok altında kalırken, temsilcilerimizde umduğunu bulamadı.


 Zirve yarışından kopan iki takımımız bundan sonra rakipleriyle olduğu kadar birbirleriyle yarışacak. Sıralama olarak altta kalan takım baraj maçı oynayacağı rekabet artık baraj maçına kalmamak adına yaşanacak.


 


Necdet Yıldırım Sahası’nda oynanan derbi maçında deyim yerindeyse dağ fare doğurdu. Konuk ekip Anadolu üniversitesi daha iyi başladığı maçta ALİ Temizkan ile öne geçerken, ikinci yarıda kendi oyunundan vazgeçmekle en büyük hatayı yaptı.  


Yunusemrespor, ikinci yarıda kendi oyununu sahaya yansıtmaya çalışırken, kora kor geçen mücadelede Siyah-Kırmızılı ekip 75’inci dakikada skoru eşitledi. Bebe fırsatçılığını göstererek attığı golle maçı 1-1’e getirdi ve maçta bu skorla bitti.


 


Fark 10 Oldu


Gel gelelim bu skor iki ekibimize de yaramadı. Yunusemrespor lider Kırıkkale Büyük Anadolu’nun çubukspor’u 2-1 yenmesiyle zirvenin 10 puan gerisine düşerken, 6.sıraya kadar indi.


Anadolu üniversitesi aldığı 1 puana rağmen şuanda düşme hattının yalnızca 2 puan üzerinde kendine yer buldu. İki takımımız bundan sonra ki süreçte rakipleri ile olduğu kadar birbirleriyle yarışacaklar ve baraj maçı oynamamak adına çaba sarf edecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.