SAĞLIKSPOR KAYIPSIZ LİDER

SAĞLIKSPOR KAYIPSIZ LİDER
 Süper Amatör Küme de 3.haftada geride kalırken, kayıpsız tek takım Sağlıkspor… Tansiyonun daha şimdiden yükseldiği ligde hakem kararları ön plana çıkarken, kırmızı kartlar havada uçuştu. Ligde şampiyonluk yarışı...

 


Süper Amatör Küme de 3.haftada geride kalırken, kayıpsız tek takım Sağlıkspor… Tansiyonun daha şimdiden yükseldiği ligde hakem kararları ön plana çıkarken, kırmızı kartlar havada uçuştu. Ligde şampiyonluk yarışı kadar tutunma mücadelesi de çetin geçeceğe benziyor.


 


Baranselspor’u 9-3 yenen Sağlıkspor 3’te 3 yaparak zirvedeki yerini korudu. çifteler iki kez öne geçtiği ve penaltı kaçırdığı maçta Kırka Boraks ile son dakikalarda yediği golle 2-2 berabere kaldı. Birlikspor’u 6-0’lık farklı skorla geçen Odunpazarı puanını 7 yaparak ikinci sıraya yükseldi. Gençlergücü uzatma dakikalarına 3-1 önde girdiği ancak olaylı biten müsabakada Alpagut’u hükmen yenerek ilk galibiyetini elde etti. Osmangazi üniversitesi ile Demirspor arasında oynanan ve 1-1 biten müsabakada iki takımda ikişer puan kaybederek lider Sağlıkspor’un 5 puan gerisine düştü.


Ligde 4. hafta da Demirspor ile Sağlıkıspor çok kritik 90 dakikaya çıkacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.