LİDERLER AVANTAJI CEBİNE KOYDU

LİDERLER AVANTAJI CEBİNE KOYDU
 1.Amatör Küme A grubunda Şekerspor şampiyonluk yürüyüşüne devam ederken, B grubunda en yakın takipçisi Harb-İş’in kaybetmesiyle puan farkını 8’e çıkartan Eğitimspor bitime 4 maç kala şampiyonluk için resmen geri sayıma...

 


1.Amatör Küme A grubunda Şekerspor şampiyonluk yürüyüşüne devam ederken, B grubunda en yakın takipçisi Harb-İş’in kaybetmesiyle puan farkını 8’e çıkartan Eğitimspor bitime 4 maç kala şampiyonluk için resmen geri sayıma geçti.


 


1.Amatör Küme de 9.haftada geride kaldı. A grubunda Bozanspor’un evinde Orhangazi ile 1-1 berabere kaldığı haftada İki Eylül’ü 3-0’lık net skorla geçen Şekerspor puan farkını 3’e çıkartırken, zirve yarışında büyük avantaj sağladı. Şekerspor 10.haftayı hükmen galibiyetle kapatacak. Bozanspor ise Alpu’da DSİ Bentspor ile kritik 90 dakikaya çıkacak. Bu grupta Sivrihisar-Mihalıççık, Orhangazi-İki Eylül maçları da final niteliğinde…


B grubunda ise Harb-işspor’un Kaymaz’a 3-2 kaybetmesini fırsat bilen Eğitimspor rakibi İnönü karşısında 5-1 kazanınca puan farkını 8’e çıkarttı. Sütlüce’yi 4-2 yenen Derespor ise düşme hattından çıkmayı başardı.


Eğitimspor 10.haftayı fikstür gereği dinleneredek geçirecek. Harbiş ise İnönü karşısına çıkacak. Kaymaz-Sütlüce, Dere-İdmangücü karşılaşmaları takımların kaderlerini belirleyebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.