TEPEBAŞI GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ SET DAHİ VERMEDEN ŞAMPİYON OLDU

TEPEBAŞI GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ  SET DAHİ VERMEDEN ŞAMPİYON OLDU
  Kulüpler arası Genç Kızlar Voleybol İl birinciliği önceki akşam düzenlenen ödül töreni ile son bulurken, 8’de 8 yapan ve rakiplerine set dahi vermeyen Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü bu sezonda mutlu sona ulaştı… Voleybol...

 


 Kulüpler arası Genç Kızlar Voleybol İl birinciliği önceki akşam düzenlenen ödül töreni ile son bulurken, 8’de 8 yapan ve rakiplerine set dahi vermeyen Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü bu sezonda mutlu sona ulaştı…


 


Voleybol İl Temsilciliği’nin organize ettiği Kulüpler arası Genç Kızlar Müsabakaları önceki akşam sona erdi. Daha önce şampiyonluğunu ilan eden Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü son maçında Esspor karşısında da 3-0 kazanarak 8’de 8 yaptı ve bu karşılaşmaların hiç birinde rakiplerine set vermedi.


özkan çimenli ve Fatma çimenli’nin öğrencileri sadece ilk maçlarında 3.sette Odunpazarı’na 23 sayı alma imkanı verirken, bir de en yakın rakibi Anadolu üniversitesi’ne bir sette 21 sayı şansı tanıdı. Diğer müsabakalarda setleri de farklı kazanan ekip bu yıl Türkiye finallerinde derece yapmak istiyor.


öte yandan İl birinciliğinde Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü’nün ardından ikinciliği Anadolu üniversitesi, üçüncülüğü Esspor elde etti. Ligde Odunpazarı dördüncü, DSİ Bentspor ise set dahi alamadan beşinci oldu.


önceki akşam müsabakaların ardından düzenlenen tören ile dereceye giren tüm sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi.


Voleybol il temsilcisi Cihat Fırıncıoğlu katılım gösteren tüm kulüplere teşekkür ederken, şampiyonada ilimizi temsil edecek Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü’ne başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.