ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ESOGÜ'DE OYNAYACAK

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ  ESOGܒDE OYNAYACAK
Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta geçtiğimiz hafta Eskişehir Derbisi oyun anlamında beklentilerin çok altında kalırken, temsilcilerimizde umduğunu bulamamıştı. Zirve yarışından kopan iki takımımız bu hafta önemli maçlara...

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta geçtiğimiz hafta Eskişehir Derbisi oyun anlamında beklentilerin çok altında kalırken, temsilcilerimizde umduğunu bulamamıştı.


 Zirve yarışından kopan iki takımımız bu hafta önemli maçlara çıkacak. Anadolu üniversitesi Pazar günü ağırlayacağı Haymana Belediyesi müsabakasını bu kez ESTü’de değil ESOGü sahasında oynayacak.


 Bundan sonra rakipleriyle olduğu kadar birbirleriyle yarışacak ekiplerimizden  Yunusemrespor ise dün Eskişehirspor U19 takımıyla özel maç yaparken, bugün yapacağı son çalışma ile deplasmanda oynayacağı Keçiören Bağlum maçının hazırlıklarını tamamlayacak.  


 


Hedeften Kopuldu


Geçtiğimiz hafta oynanan Eskişehir derbisinde yenişemeyen Yunusemrespor ve Anadolu üniversitesi çok önemli puanla kaybetmişti.  Yunusemrespor lider Kırıkkale Büyük Anadolu’nun çubukspor’u 2-1 yenmesiyle zirvenin 10 puan gerisine düşerken, 6.sıraya kadar indi. Anadolu üniversitesi aldığı 1 puana rağmen şuanda düşme hattının yalnızca 2 puan üzerinde kendine yer buldu. İki takımımız bundan sonra ki süreçte rakipleri ile olduğu kadar birbirleriyle yarışacaklar ve baraj maçı oynamamak adına çaba sarf edecekler.


 


Yunusemre ile Es-Es U19 oynadı


Pazar günü Keçiören Bağlum deplasmanına gidecek Yunusemrespor dün Necdet Yıldırım sahasında Eskişehirspor U19 takımıyla karşılaştı. Tüm oyuncuların forma giydiği maçta teknik ekip eksikleri gördü.


Bu hafta evinde Haymana Belediyesi’ni konuk edecek Anadolu üniversitesi bu Eskişehir Teknik üniversitesi Futbol sahasında değil de Osmangazi üniversitesi sahasında oynayacak. Sentetik zeminde oynamayı uygun bulan teknik heyet Pazar günü 14.00’da başlayacak müsabakaya takımı mutlak 3 parolasıyla hazırlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.