1.AMATÖR'DE KRİTİK HAFTA

1.AMATÖR’DE KRİTİK HAFTA
 1.Amatör Küme de artık telafisi olmayan maçlara gelindi. Her iki grupta da bu hafta sonu oynanacak tüm maçlar takımların kaderlerini direkt olarak etkileyecek cinsten… A grubunda haftanın açılış maçında Orhangazi ile İki...

 1.Amatör Küme de artık telafisi olmayan maçlara gelindi. Her iki grupta da bu hafta sonu oynanacak tüm maçlar takımların kaderlerini direkt olarak etkileyecek cinsten…


 A grubunda haftanın açılış maçında Orhangazi ile İki Eylül bugün kritik 90 dakikaya çıkacak. Muttalıp sahasında saat:15.00’da başlayacak mücadele de İki Eylül kazanıp üst sıralardan kopmak istemiyor. Orhangazi ise son şansı olan bu maçı kazanarak lige tutunmak istiyor. Orhangazi kaybettiği anda ligden düşen ikinci takım olacak.


Şekerspor’un hükmen kazanacağı haftada en yakın takipçisi Bozanspor son haftaların formda ekibi DSİ Bentspor’u yarın saat:15.00’da Alpu’da ağırlayacak.


Haftanın diğer maçlarında Play-Off’u kovalayan iki takım Sivrihisar ile Mihalıççık kozlarını yine yarın paylaşacak. Kazanan yarışta bir adım öne geçecek.


B grubunda ise bugün saat:13.00’da başlayacak iki maç var. üniversite Evleri sahasında Kaymaz son sırada yer alan Sütlüce ile kapışacak. Muttalıp Sentetik sahasında ise Dere ile İdmangücü kritik 90 dakikaya çıkacak.


Bu grupta yarın İnönü-Harb-İş maçı var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.