SÜPERDE DERBİ GÜNÜ

SÜPERDE DERBİ GÜNÜ
 Süper Amatör Küme de son yılların önemli rekabetlerinden biri haline gelen ve her dönemde dikkat çeken maçlara imza atan iki kulüp Demirspor ile Sağlıkspor bugün karşı karşıya gelecek. Muttalıp Sentetik sahasında ki maç...

 


Süper Amatör Küme de son yılların önemli rekabetlerinden biri haline gelen ve her dönemde dikkat çeken maçlara imza atan iki kulüp Demirspor ile Sağlıkspor bugün karşı karşıya gelecek. Muttalıp Sentetik sahasında ki maç saat:13.00’da başlayacak.


 


Rekabet üst Düzeyde


Sezona önemli oyuncuları kadrosuna katarak şampiyonluk parolası ile giren iki takım Sağlıkspor ile Demirspor bugün derbi niteliğinde bir maça çıkacak.


Bu mücadeleyi diğerlerinden ayıran özellik ise son yıllarda iki takımın rekabet seviyesinin üst düzeyde olması… Hal böyle olunca kritik sürece de denk karşılaşma daha çekici hale geldi. Fakat daha önceki sezonlarda zaman zaman sinir harbi şeklinde geçen bu derbi de sakin kalan taraf daha çok istediğini alan taraftı.


 


Centilmence Geçsin


3’te 3 yaparak sezona giriş yapan ve liderlik koltuğuna oturan Sağlıkspor ile ilk 3 maçından 5 çıkartan Demirspor’un mücadelesi Muttalıp Sentetik sahasında saat:13.00’da başlayacak.


Sağlıkspor için beraberliğin dahi makul görüldüğü karşılaşmada Demirspor’un puan farkını biraz olsun indirmek adına kazanması şart.


Eskişehir futbolunda dikkatleri üzerine çekecek müsabakanın sonuç ne olursa olsun centilmence geçmesi en önemli temenni.


Karşılaşmayı hakem son dönemin yükselen ismi Turgut Doman yönetecek. Yardımcılıklarını ise yine tecrübeli isimler Turgut Evran ve Gürcan Dönmez üstlenecek.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.